Μια συνταγή με πελοποννησιακή καταγωγή, για νόστιμα και αφράτα τηγανόψωμα με μαγιά. Τα σερβίρουμε με μέλι για ένα θρεπτικό πρωινό ή απογευματινό σνακ. Δείτε περισσότερες εύκολες και νόστιμες συνταγές στο ανοιξιάτικο Ζάχαρη & Αλεύρι...
Στα αρχαία χρόνια το ονόμαζαν Φιλύρα, εμείς σήμερα το γνωρίζουμε ως Φλαμούρι ή Τήλιο. Η Φιλύρα ήταν νύμφη της ελληνικής μυθολογίας, θεότητα της ανάρρωσης, της ευωδίας και των αρωμάτων, της γραφής και της ομορφιάς. Ο...
Πρόσφατα μια επιστημονική μελέτη για τις βιολογικές ιδιότητες των ελληνικών ποικιλιών μελιού ανακάλυψε την παρουσία μιας χημικής ένωσης, μιας τριόλης, παρούσας μόνο στο μέλι θυμαριού που αυξάνει τις χημειοπροφυλακτικές ιδιότητές του, ειδικά κατά του...