Τοπικά προϊόντα

  1. Υγεία-Διατροφή
  2. Διατροφολογία-Διαιτολογία
  3. Τοπικά προϊόντα
Μια αναδρομή στην ιστορία του χαλβά μας δείχνει πως είναι γλύκισμα πολλών αιώνων. Συναντάται πρώτη φορά στο μεσαίωνα. Με το πέρασμα των χρόνων θα ταξιδέψει σε διάφορες περιοχές. Από την Ανατολική Μεσόγειο έως την Ινδία. Αρώματα φιστικιού και αμύγδαλου είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του.  Ο πρώτος χαλβάς που παρασκευάστηκε δεν ήταν νηστήσιμος. Ήταν από χουρμάδες […]
  1. Επικαιρότητα
  2. Τοπικά προϊόντα
Τα εστιατόρια κι οι χώροι μαζικής εστίασης αξιολογούνται και εντάσσονται στο σύστημα αυτό, με κριτήριο την επιλογή και κατανάλωση - ως επί το πλείστον - ντόπιων και πιστοποιημένων με το σήμα «Κρήτη» προϊόντων, ως πρώτες ύλες για την δημιουργία ενός μενού πλούσιου σε κρητικές γεύσεις.
  1. Συνταγές Μαγειρικής
  2. Τοπικά προϊόντα
  3. Υγεία-Διατροφή
Δοκίμασα το πρωί μια συνταγή και ξέρετε όταν μου αρέσει κάτι θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Μη λέμε συνέχεια τα ίδια μεγάλη τρέλα οι ζύμες, οι πίτες και ότι έχει σχέση με ζύμες. Η πίτα που έφτιαξα σήμερα, είναι φτιαγμένη μόνο με ελαιόλαδο και έγινε τέλεια. Μου αρέσει να φτιάχνω και να δοκιμάζω διάφορες […]
  1. Υγεία-Διατροφή
  2. Διατροφολογία-Διαιτολογία
  3. Τοπικά προϊόντα
Γράφει o Ανδρέας Γεωργούλης / Διατροφολόγος, Η ελιά, ένα πολύτιμο δέντρο από την αρχαιότητα, μας προσφέρει τόσο τον καρπό της όσο και το ελαιόλαδο.Και τα δυο, αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της Μεσογειακής Διατροφής και υπάρχουν σχεδόν σε κάθε τραπέζι. Τα τελευταία χρόνια γίνεται μεγάλη συζήτηση για το ελαιόλαδο και τα πλεονεκτήματα που έχει η κατανάλωση του […]

Πληρωμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

NewsLetter

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε το Πολιτική Απορρήτου μας.

bokoslab - agropublic

Πρόσφατα Σχόλια

Άρθρα – Απόψεις

Ειδήσεις, powered by iNews

Συνδεθείτε τώρα!

Εγγραφείτε τώρα!