Τοπικά προϊόντα

  1. Υγεία-Διατροφή
  2. Διατροφολογία-Διαιτολογία
  3. Συνταγές Μαγειρικής
  4. Τοπικά προϊόντα
Η πολυφαινόλη είναι ένας γενικός όρος για μια μεγάλη οικογένεια φυτικών ενώσεων που απαντώνται στη φύση και περιλαμβάνουν πολλαπλές μονάδες φαινόλης, οι οποίες δρουν ως αντιοξειδωτικά. Υπάρχουν 8,000 διαφορετικοί τύποι πολυφαινολών και περισσότεροι από 100 διαφορετικοί τύποι τροφίμων με τουλάχιστον ένα χιλιοστόγραμμα πολυφαινολών ανά 100 γραμμάρια ή χιλιοστόλιτρα τροφής ή ποτού. Αυτά ποικίλλουν ευρέως από […]
  1. Υγεία-Διατροφή
  2. Τοπικά προϊόντα
“Το «πάντρεμα» της γεύσης με τη συσκευασία και ο «γάμος» των Ιωαννίνων με τη Θεσσαλονίκη. Το λεπτό φύλλο του μπακλαβά τυλίγεται στο χέρι στα Ιωάννινα και «δένει» τις διαφορετικές γεύσεις της γέμισης σ’ ένα αρωματικό σύνολο που σιροπιάζεται ελαφρά. Στη συνέχεια, συσκευάζεται προσεκτικά σε ατομικές μερίδες προκειμένου να βρεθεί στα ράφια μεγάλων πολυκαταστημάτων και σε […]
  1. Υγεία-Διατροφή
  2. Διατροφολογία-Διαιτολογία
  3. Τοπικά προϊόντα
Μια αναδρομή στην ιστορία του χαλβά μας δείχνει πως είναι γλύκισμα πολλών αιώνων. Συναντάται πρώτη φορά στο μεσαίωνα. Με το πέρασμα των χρόνων θα ταξιδέψει σε διάφορες περιοχές. Από την Ανατολική Μεσόγειο έως την Ινδία. Αρώματα φιστικιού και αμύγδαλου είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του.  Ο πρώτος χαλβάς που παρασκευάστηκε δεν ήταν νηστήσιμος. Ήταν από χουρμάδες […]




Πληρωμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

NewsLetter

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε το Πολιτική Απορρήτου μας.

Άρθρα – Απόψεις

Πρόσφατα Σχόλια

Ειδήσεις, powered by iNews