Η OLIVENET τα τελευταία 30 χρόνια, στοχεύει στη παραγωγή ανταγωνιστικών προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Η εταιρία Σ. ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΒΕΕ – OLIVENET,  παράγει υψηλής ποιότητας δίχτυα πολλαπλών εφαρμογών στις ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις της.

 Η παρουσία της στην αγορά, είναι αποτέλεσμα της υψηλής ποιότητας, της βαθιάς γνώσης και της μακρόχρονης εμπειρίας.

Από το 1990 καινοτομεί και χαίρει άκρας εμπιστοσύνης από ένα μεγάλο πελατολόγιο σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία και εφαρμόζοντας εξειδικευμένη μέθοδο παραγωγής, η OLIVENET προσδίδει στα προϊόντα της πολλαπλά πλεονεκτήματα και άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

AgroPublic | giphy

OLIVENET κατασκευάζει σε όλα τους τα στάδια, επώνυμα ελληνικά δίχτυα από παρθένα υλικά στο εργοστάσιο της στην Ελλάδα.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των εγκαταστάσεων, έχουν γίνει σύμφωνα με τις πλέον υψηλές τεχνικές προδιαγραφές, με προτεραιότητες την παραγωγική διαδικασία, τον ποιοτικό έλεγχο, την περιβαλλοντική πολιτική και τους κανονισμούς ασφαλείας.

Παρουσίαση προϊόντων :
  • Νέο εξελιγμένο διχτυωτό σακί ελαιοσυλλογής

Η εταιρεία Olive Net Φανουράκης πρωτοπόρησε το 2006 κατασκευάζοντας σακί το οποίο προστάτευε την ελιά με τον πλήρη αερισμό της.

Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει ένα νέο εξελιγμένο διχτυωτό σακί ελαιοσυλλογής το οποίο ξεχωρίζει για την εξειδικευμένη πλέξη του, την πυκνότερη ύφανση καθώς και για την διπλή χαρακτηριστική πορτοκαλί του ούγια.

AgroPublic | εικονα 2
  • Ελαιόδιχτα συγκομιδής

Τα ελαιόδιχτα συγκομιδής της Olivenet είναι φτιαγμένα από υψηλής πυκνότητας μονόινου νήματος πολυαιθυλενιου (HPDE) και χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ώστε να καλύψουν ένα μεγάλο φάσμα απαιτήσεων των καταναλωτών.

  1. Olivenet economy
  2. Olivenet Extra Plus
  3. ΝΕΟ ελαιόδιχτο extra

Η εταιρεία Olive net Φανουράκης έχοντας ως γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών δημιούργησε το ΝΕΟ ελαιόδιχτο extra το οποίο στοχεύει στη μεγιστοποίηση των μηχανικών αντοχών, στην ποιότητα του προϊόντος καθώς και στη βιώσιμη απόδοση του, δείχνοντας πάντα τον απαραίτητο σεβασμό προς την περιβαλλοντική πολιτική.Με πιστοποιημένες Α ύλες υψηλών προδιαγραφών το ελαιόδιχτο extra ξεχωρίζει στην αγορα για την:

  • Πολλαπλή ενίσχυση των άκρων
  • Πυκνότερη ύφανση
  • Εξειδικευμένη πλέξη
AgroPublic | εικονα 3 1
AgroPublic | εικονα 4 1

OLIVE NET – Σ. ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Β.Ε.Ε

Τα Δίχτυα μας θα βρείτε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

  • Δίχτυα Μόνιμης Στρώσης

Η OLIVENET κατασκευάζει και διαθέτει δίχτυα μόνιμης στρώσης Ελληνικής παραγωγής. Είναι φτιαγμένα από υψηλής πυκνότητας μονόινου νήματος  πολυαιθυλενίου (HPDE) βάση διεθνών προδιαγραφών, με σταθεροποίηση έναντι της ηλιακής υπεριώδους ακτινοβολίας και αντοχή στο χρόνο και όλα τα κλίματα.

Λειτουργία:
Τα δίχτυα μόνιμης τοποθέτησης της Olivenet, κατασκευάζονται κυρίως για ελαιώνες όπου γίνεται φυσική πτώση του καρπού της συγκομιδής μέσω της ωρίμανσης και του αέρα.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιοχές όπου υπάρχει μεγάλος βαθμός δυσκολίας της συγκομιδής λόγω της γεωγραφίας του υψομέτρου αλλά και του ανάγλυφου των περιοχών.

Εφαρμογές:
Τα δίχτυα Μόνιμης Στρώσης της παραγωγής μας είναι κατάλληλα για χρήση σε λιπαρά τρόφιμα.
Δεν περιέχουν φθαλικούς εστέρες ή κάποιους άλλους πλαστικοποιητές.

Ενδείκνυνται για τη συλλογή του καρπού της ελιάς και άλλων καρπών.

AgroPublic | εικονα 5

Η εταιρία Σ. ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΒΕΕ – OLIVENET κατασκευάζει όλα τα προϊόντα της στο εργοστάσιο της στην Ελλάδα.

Στις σύγχρονες αυτές εγκαταστάσεις της διεξάγονται οι διεργασίες εξώθησης, ύφανσης, έλασης, παρασκευής και αποθήκευσης, χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Ο έλεγχος του συνόλου της παραγωγικής διαδικασίας και οι δοκιμές που διεξάγονται στο δικό της εργαστήριο, της επιτρέπουν να κατασκευάζει προϊόντα ομοιόμορφης ποιότητας που πληρούν τις απαιτήσεις των πελατών της.

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία η OLIVENET προσδίδει στα προϊόντα της πλεονεκτήματα & ποιοτικά χαρακτηριστικά

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πληρωμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

NewsLetter

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε το Πολιτική Απορρήτου μας.

bokoslab - agropublic

Πρόσφατα Σχόλια

Άρθρα – Απόψεις

Ειδήσεις, powered by iNews

Συνδεθείτε τώρα!

Εγγραφείτε τώρα!