1. Προγράμματα

Κομφούζιο: Οι δικαιούχοι αγρότες της δράσης

AgroPublic | 728x90 3

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει τους δικαιούχους αγρότες στο πλαίσιο της Δράσης 10.1.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδόπτερων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)» του Μέτρου 10 του ΠΑΑ 2014-2020 για την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο 2021 ότι έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες του ΠΑΑ www.agrotikianaptixi.gr και του ΟΠΕΚΕΠΕ www.opekepe.gr δύο (2) αρχεία σχετικά με τα επιτρεπόμενα φυτοπροστατευτικά προϊόντα προς ενημέρωσή τους καθώς και των επιβλεπόντων γεωπόνων τους.

Το πρώτο αρχείο αφορά τη λίστα με τα χημικά συνθετικά φυτοπροστατευτικά προϊόντα των οποίων η χρήση δεν επιτρέπεται για την αντιμετώπιση των εντομολογικών εχθρών-στόχων στο πλαίσιο της 1ης και 2ης Πρόσκλησης της Δράσης για την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο 2021 (5ο και 4ο έτος εφαρμογής, αντίστοιχα).

Το δεύτερο αρχείο περιλαμβάνει τα εγκεκριμένα φυτοπροστατευτικά σκευάσματα (φερομόνες) τα οποία επιτρέπονται και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκ μέρους των δικαιούχων του συνόλου των Προσκλήσεων (3) (1η, 2η και 3η Πρόσκληση για μηλοειδή, πυρηνόκαρπα, αμπέλια, κ.ά.) της ως άνω δράσης για την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο 2021.

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Κομφούζιο: Οι δικαιούχοι αγρότες της δράσης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.