Skip to content
  • Μελισσοκομία
  • Εχθροί & Ασθένειες μελισσών
  • Μελισσοκομικά Φυτά
  • Top Honey Brands

1ο Διαδικτυακό Φεστιβάλ Μελισσοκομίας

  • Μελισσοκομία
    • Μελισσοκομικές πρακτικές
    • Διατροφική αξία μελιού
    • Μελοσυνταγές
  • Εχθροί & Ασθένειες μελισσών
  • Μελισσοκομικά Φυτά
  • Top Honey Brands
    • Μέλι Ζήν
    • Η Άγρια Μέλισσα
    • Μerάki
    • Karalis Bee Products
    • Passion Honey
    • Beeartist
    • Hatzoglou Bee
    • GeoMellon Premium Cretan Honey
    • Helicon Honey
    • Meliloum
  • Toggle search form
| MPISKOTA MELIOU GLIKIA KREMA photo

Μπισκότα μελιού με γλυκιά κρέμα

Posted on 17 Μαΐου, 202317 Μαΐου, 2023 By AgroPublic Δεν υπάρχουν σχόλια στο Μπισκότα μελιού με γλυκιά κρέμα

Υλικά

Για 20-22 μπισκότα

330 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
175 γραμμάρια ζάχαρη
1 κουταλάκι μαγειρική σόδα
1 κουταλάκι τζίντζερ σκόνη
130 γραμμάρια μέλι ελάτου 
110 γραμμάρια ηλιέλαιο
90 γραμμάρια ανθρακούχο αναψυκτικό με γεύση λεμόνι-λάιμ
Για την γλυκιά κρέμα:
150 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα
150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
3 κουταλιές άχνη ζάχαρη
Ξύσμα από 1 λάιμ
Ξύσμα από 1 λεμόνι

Εκτέλεση

Για την κρέμα στον κάδο ενός μίξερ τοποθετείτε όλα τα υλικά, το φρέσκο τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, την άχνη ζάχαρη, το ξύσμα λεμονιού και λάιμ και τα χτυπάτε με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί μία αφράτη κρέμα.
Τοποθετείτε την κρέμα σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής με απλή μύτη και την βάζετε στο ψυγείο να παγώσει καλά μέχρι να φτιάξετε τα μπισκοτάκια.


Σε ένα άλλο κάδο μίξερ τοποθετείτε την ζάχαρη μαζί με το μέλι ελάτου, το ηλιέλαιο και το αναψυκτικό και με το σύρμα τα χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Προσθέτετε στο αλεύρι την μαγειρική σόδα και την σκόνη τζίντζερ, ανακατεύετε καλά και τα προσθέτετε σιγά-σιγά στον κάδο του μίξερ, ενώ ανακατεύετε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο μείγμα.
Όταν το μείγμα είναι έτοιμο το τοποθετείτε σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής με μία μέτρια απλή μύτη μπροστά.
Στρώνετε με αντικολλητικό χαρτί ένα ρηχό ταψί και κάνετε μικρά μπισκοτάκια με την σακούλα ζαχαροπλαστικής διαμέτρου περίπου 2 εκ. με μεγάλο κενό ανάμεσα τους καθώς θα απλώσουν την ώρα του ψησίματος.


Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο κελσίου για 7 λεπτά.
Όταν αποσύρετε το ταψί από τον φούρνο τα μπισκότα θα είναι πολύ μαλακά και θα σκληρύνουν όσο κρυώνουν.
Μόλις κρυώσουν τελείως τοποθετείτε από πάνω την κρέμα, στολίζετε με λίγο ψιλοκομμένο λεμόνι και λάιμ και σερβίρετε.

Μπισκότα μελιού με γλυκιά κρέμα
Μελοσυνταγές

Πλοήγηση άρθρων

Previous Post: Τηγανόψωμα με μέλι
Next Post: Μελομακάρονα

More Related Articles

| kalliergia kafe 2048x1365 1 scaled To success story του Έλληνα παραγωγού καφέ στην Κολομβία Μελοσυνταγές
| Τηγανόψωμο με μέλι και καρύδια Τηγανόψωμα με μέλι Μελοσυνταγές
| meli 3 απλές συνταγές με μέλι από τον Ευτύχη Μελοσυνταγές
| 1454992 kourabiedes lifo Μελομακάρονα Μελοσυνταγές

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα Άρθρα

  • ΚΕΟΣΟΕ: Η απόσταξη γαλλικών κρασιών δεν φαίνεται (ακόμη) να αποτελεί προτεραιότητα για το ευρωπαϊκό αποθεματικό κρίσης
  • Μηλιά – αχλαδιά: Οδηγίες φυτοπροστασίας
  • Ο Στ. Αραχωβίτης από τη Λαϊκή Σπάρτης: Το υψηλό κόστος παραγωγής οδηγεί σε υψηλές τιμές προϊόντων στον καταναλωτή

Επέλεξε κατηγορία

1ο Tribute Honey

  • ΚΕΟΣΟΕ: Η απόσταξη γαλλικών κρασιών δεν φαίνεται (ακόμη) να αποτελεί προτεραιότητα για το ευρωπαϊκό αποθεματικό κρίσης
  • Μηλιά – αχλαδιά: Οδηγίες φυτοπροστασίας
  • Ο Στ. Αραχωβίτης από τη Λαϊκή Σπάρτης: Το υψηλό κόστος παραγωγής οδηγεί σε υψηλές τιμές προϊόντων στον καταναλωτή
  • ΣΥΣΤΑΣΗ ad hoc ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΞΗΡΑΣΙΑΣΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
  • Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Επιτραπέζιων Ροδακίνων και Νεκταρινιών

Kατηγορίες

Copyright © 2023 .

Powered by PressBook Green WordPress theme