1. Επικαιρότητα

Σε 2 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο πρώην πρόεδρος της ΕΑΣ Λέσβου για την περίοδο που διοικούσε

Ποινή φυλάκισης δυο ετών επιβλήθηκε χτες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης στον Αλέκο Γιαζιτζόγλου, τον άνθρωπο που κατείχε τη θέση του προέδρου για πολλά χρόνια στην πάλαι ποτέ Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λέσβου, που μετατράπηκε σε Αγροτικό Συνεταιρισμό Λέσβου και στη συνέχεια διαλύθηκε. Πλέον, την εμπορική διάθεση του ελαιολάδου πραγματοποιεί η ΛΕΣΕΛ Α.Ε. και το έργο της συγκέντρωσης και υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ η Γαία Επιχειρείν με δικό της ΚΥΔ στη Μυτιλήνη.

Ο κ. Γιαζιτζόγλου, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το stonisi.gr, καταδικάστηκε κατ’ έφεση ερήμην ως Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λέσβου, για μη πληρωμή δεδουλευμένων σε εργαζομένους στην Ένωση στη διετία 2013 – 2015.

Η ίδια ποινή είχε επιβληθεί και πρωτόδικα. Λόγω του ότι ο κ. Γιαζιτζόγλου δεν προσήλθε στο δικαστήριο η έφεση επί της πρωτόδικης ποινής του απερρίφθη, οπότε και ίσχυσε η ποινή του Πρωτοδικείου.

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Σε 2 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο πρώην πρόεδρος της ΕΑΣ Λέσβου για την περίοδο που διοικούσε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.