Τους πίνακες διοικητικού ελέγχου – πορίσματα δικαιούχων φυτικού και παγίου για το εγκεκριμένο Πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων ΚΟΕ «ΕΤΗΣΙΟ 2017» (πλημμύρες 16/11/2017), που αφορά τις κοινότητες Γλυκόβρυσης, Αγίου Ιωάννη και Απιδέας Δ. Ευρώτα, απέστειλε ο ΕΛΓΑ.

Στα έγγραφα περιλαμβάνονται τα αποτελέσματα διοικητικού ελέγχου των παραγωγών που υπέβαλαν αίτηση χορήγησης ενίσχυσης, καθώς και τα πορίσματα εκτίμησης ζημιάς των δικαιούχων παραγωγών.

Οι πίνακες θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων για 30 ημέρες, δηλαδή μέχρι τις 14/1/2021 και συνεπώς κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μπορεί να πληροφορηθεί (τηλεφωνικά) το αποτέλεσμα του διοικητικού ελέγχου και τα πορίσματα εκτίμησης της ζημιάς του.

Ειδικότερα:

α) Γλυκόβρυση και Άγιο Ιωάννη: Αρμόδιος ανταποκριτής Ε. Χαραλάμπους, τηλ. 2735360222 και

β) Απιδιά: Αρμόδιος ανταποκριτής Α. Μακρής, τηλ. 27353 60023.

Όποιος διαφωνεί με αυτά μπορεί να υποβάλλει αίτηση ένστασης για διοικητικό έλεγχο ή αίτηση επανεκτίμησης για το πόρισμα που τον αφορά εντός της παραπάνω προθεσμία των 30 ημερών (έως 14/1/2021).

Οι παραγωγοί που έχουν κριθεί δικαιούχοι του προγράμματος, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση αποκατάστασης και λοιπά δικαιολογητικά το αργότερο έως 30/8/2021 (λήξη προγράμματος), κατόπιν συνεννόησης με τον αρμόδιο ανταποκριτή.

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Πορίσματα για τις ζημιές από πλημμύρες του 2017 στον Δ. Ευρώτα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πληρωμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

NewsLetter

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε το Πολιτική Απορρήτου μας.

bokoslab - agropublic

Πρόσφατα Σχόλια

Άρθρα – Απόψεις

Ειδήσεις, powered by iNews

Συνδεθείτε τώρα!

Εγγραφείτε τώρα!