Στις 15/7/20 με δελτίο τύπου είχαμε ενημερώσει ότι: Ανακοινώθηκαν χθες τα ποσά που χρηματοδοτεί η περιφέρεια Πελοποννήσου για το οδικό δίκτυο στα γεωγραφικά όρια των δήμων της Λακωνίας. Στο οδικό δίκτυο του Δήμου Ευρώτα δεν πέφτει ούτε ευρώ. Αντίθετα με 4,4 εκατομμύρια ευρώ συντηρείται το οδικό δίκτυο των άλλων Δήμων κλπ . …

Επειδή η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη και η απαξίωση της οδοποιίας της γεωγραφικής περιοχής του Δήμου Ευρώτα συνεχίζεται και από την διοίκηση Νίκα , τους ενημερώνουμε ότι δεν θα ανεχτούμε τέτοια προκλητική ενέργεια, παρόλο που από την πλευρά του Δημάρχου σιωπούν .

Τούς καλούμε άμεσα να αποκατασταθεί η αδικία αυτή για τους δημότες μας και τους διερχόμενους από την οδοποιία τού Δήμου Ευρώτα, είτε με τροποποίηση προϋπολογισμού καί ένταξη σχετικού έργου ύψους 1,5 έως 2,0 εκατομμύρια ευρώ για την βελτίωση της, είτε με ισόποση προγράμματικη σύμβαση με τον Δήμο Ευρώτα.

Επιπλέον ενόψει της σύνταξης του νέου προϋπολογισμού 2021 η περιφέρεια Πελοποννήσου να εντάξει και την δαπάνη για την καταπολέμηση των κουνουπιών ομοίως για το Δήμο μας, από τις σχετικές εξειδικευμένες πιστώσεις που διαθέτει. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει δυναμική διεκδίκηση του δικαίου μας.

Γραφείο τύπου της δημοτικής παράταξης ΝΈΟ ΞΕΚΊΝΗΜΑ

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Δ.Νταλιάνης: “Να αποκατασταθεί άμεσα η αδικία για τούς χρήστες της οδοποιίας του Δήμου Ευρώτα από την περιφέρεια Πελοποννήσου”.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πληρωμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

NewsLetter

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε το Πολιτική Απορρήτου μας.

bokoslab - agropublic

Πρόσφατα Σχόλια

Άρθρα – Απόψεις

Ειδήσεις, powered by iNews

Συνδεθείτε τώρα!

Εγγραφείτε τώρα!