Ημερίδα στην Αργολίδα για την τριστέτσα των εσπεριδοειδών.

Η τριστέτσα των εσπεριδοειδών και οι νέοι φυτοΰγειονομικοί κανονισμοί αποτέλεσαν το αντικείμενο ημερίδας που έγινε την Πέμπτη 2 Ιουλίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Π.Ε. Αργολίδας, στο Ναύπλιο, υπό τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαλτέζο.

Στην ημερίδα, που διοργάνωσε η Π.Ε Αργολίδας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας  Κτηνιατρικής και στην οποία συμμετείχαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Νίκωνας Τζιέρης και ο βουλευτής Ανδρέας Πουλάς, μίλησαν ο προϊστάμενος της ΔΑΟΚ Αργολίδας γεωπόνος Δημήτρης Δήμου («Η Τριστέτσα στην Αργολίδα όπως έχει διαμορφωθεί – τωρινή κατάσταση»), η δρ γεωπόνος Χριστίνα Βαρβέρη τακτική ερευνήτρια Α΄ διευθύντρια του Τμήματος Φυτοπαθολογίας και προϊσταμένη του Εργαστηρίου Ιολογίας του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου («Η Τριστέτσα στη χώρα όπως έχει διαμορφωθεί – τωρινή κατάσταση») και ο γεωπόνος Χρήστος Αραμπατζής προϊστάμενος του Τμήματος Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Προστασίας Φυτικής Παραγωγής του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων («Νέοι φυτοϋγειονομικοί κανονισμοί και Τριστέτσα»).

AgroPublic

Αγροτικά Νέα της Πελοποννήσου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.