Αποτελεσματική ήταν η παρέμβαση της Πανελλήνιας Ένωσης Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΕΔΔΥ) στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού: «Ειδικές μορφές τουρισμού και διατάξεις για την τουριστική ανάπτυξη», για την προστασία των δασικών οικοσυστημάτων.

Η  Πανελλήνια Ένωση Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΕΔΔΥ) με την τεκμηριωμένη και επιστημονικά  επαρκή παρέμβασης της στην συζήτηση της συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής στην οποία συμμετείχε με τον Πρόεδρο της Νικήτα Φραγκισκάκη, και αφορούσαν διατάξεις που τροποποιούσαν το άρθρο 49 τον ν. 998/1979 συνετέλεσε, μετά και από την  υιοθέτηση των απόψεων της από τα κόμματα τις αντιπολίτευσης,  να οδηγηθεί η Κυβέρνηση να αποσύρει τις διατάξεις αυτές κατά την τελική ψήφιση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής.

Οι διατάξεις προέβλεπαν ότι:

  • για τις τουριστικές εγκαταστάσεις, ξενοδοχεία, σύνθετα τουριστικά καταλύματα κ.λ.π. επιτρέπεται στη προς αξιοποίηση έκταση να προσμετρούνται τα δασικά οικοσυστήματα στην επιφάνεια του γηπέδου, συνυπολογιζόμενα  και για την αρτιότητα
  • να είναι επιτρεπτή επέμβαση στα δασικά οικοσύστημα η δημιουργία γηπέδων γκολφ.

Η  ΠΕΔΔΥ με τον θεσμικό της ρολό υπερασπίζεται την προστασία των δασικών οικοσυστημάτων.

http://dasarxeio.com

Σας προσκαλούμε να κάνετε Like στην σελίδα μας και να συμμετέχετε στην Ομάδα μας στο Facebook, για καθημερινή ενημέρωση όσον αφορά τον αγροτικό τομέα

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Αποτελεσματική παρέμβαση της ΠΕΔΔΥ για την προστασία των δασικών οικοσυστημάτων

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πληρωμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

NewsLetter

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε το Πολιτική Απορρήτου μας.

bokoslab - agropublic

Πρόσφατα Σχόλια

Άρθρα – Απόψεις

Ειδήσεις, powered by iNews

Συνδεθείτε τώρα!

Εγγραφείτε τώρα!