Στον παγκόσμιο διαγωνισμό Εξαιρετικών Παρθένων Ελαιολάδων «Olivinus» που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Αργεντινή, η OLYMPIAN GREEN απέσπασε τέσσερα χρυσά βραβεία για τρία προϊόντα της:

Αναλυτικά, τα βραβεία που απονεμήθηκαν είναι:
  • Μεγάλο Χρυσό Βραβείο Κύρους (“Gran Prestigio Oro”) και Καλύτερη Παρουσίαση (“Premio presentación”) για το Βιολογικό Έξτρα Παρθένο «Κτήμα Λουίζα»,
  • Χρυσό Βραβείο Κύρους («Prestigio Oro») για το Oly Βιολογικό Έξτρα Παρθένο και
  • Μεγάλο Χρυσό Βραβείο Κύρους («Gran Prestigio Oro») για το Oly Traditional.

Ο μεγαλύτερος και παλιότερος διεθνής διαγωνισμός Εξαιρετικών Παρθένων Ελαιολάδων (EVOO) ΟLIVINUS, επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την παγκόσμια συνολική κατάταξη των σχετικών προϊόντων.

Ο κ. Ελευθέριος Μανδράκας, Διευθύνων Σύμβουλος της OLYMPIAN GREEN δήλωσε: «Οι συνεχείς και σταθερές βραβεύσεις των προϊόντων μας στους διεθνείς διαγωνισμούς μεγάλου κύρους, επιβεβαιώνουν την σταθερή μας προσήλωση και την επίπονη προσπάθεια που καταβάλουμε στην OLYMPIAN GREEN για να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόν στις διεθνείς αγορές και να ανεβάσουμε την εξαγωγική ικανότητα της Ελλάδας στα επίπεδα που της αξίζουν».

Η OLYMPIAN GREEN που παράγει Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο από την Ολυμπία και τη Δυτική Πελοπόννησο, με ιστορία που ξεκινάει από το 1846, έχει μέχρι τώρα αποσπάσει πάνω από 60 διεθνή βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς και είναι σταθερά μέσα στα 100 καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου.

Έχει στην ιδιοκτησία της μία υπερσύγχρονη μονάδα ελαιουργίας και τυποποίησης, στην επαρχία Ολυμπίας, στην Πελοποννησο μεγάλης δυναμικότητας, εξοπλισμένης με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, όπου εφαρμόζει καινοτόμες λύσεις στον τομέα της ελαιοποίησης και τυποποίησης. Επιπλέον έχει αναπτύξει ένα σημαντικό δίκτυο παραγωγών και προμηθευτών για όλα τα προϊόντα της, τα οποία εξάγονται σε πάνω από 15 χώρες στον κόσμο.

AgroPublic | oly oil traditional group medium 1
AgroPublic | 991c9997 3c5a 4bd0 8bcb 559e0cf1fff3

Για περισσότερες πληροφορίες: Τέμυ Καράμπελα τηλ: 211 1033611 e-mail: karampela@olympiangreen.com

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Τέσσερα χρυσά βραβεία OLIVINUS για τα Ελαιόλαδα της Olympian Green!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πληρωμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

NewsLetter

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε το Πολιτική Απορρήτου μας.

bokoslab - agropublic

Πρόσφατα Σχόλια

Άρθρα – Απόψεις

Ειδήσεις, powered by iNews

Συνδεθείτε τώρα!

Εγγραφείτε τώρα!