Πρόταση Κρητικού για επιμερισμό του κόστους του ιδιώτη γιατρού ανάλογα με τη δυναμικότητα των καταλυμάτων.

Ο Βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός με ανάρτησή του στα Κοινωνικά Μέσα Δικτύωσης αναφέρει:

“Έθεσα στον Υφυπουργό Υγείας κ.Βασίλη Κοντοζαμάνη τον προβληματισμό μου για την υποχρέωση που έχουν όλα τα τουριστικά καταλύματα να συνάψουν συνεργασία με ιδιώτη γιατρό ή ιδιωτική κλινική για τον έλεγχο και την αντιμετώπιση κρουσμάτων την τουριστική περίοδο.

Μου είπε ότι εξετάζουν εναλλακτικές και θα ανακοινώσουν σύντομα νέα επί του ζητήματος.

Του πρότεινα ως εναλλακτική την ομαδοποίηση των καταλυμάτων, ανάλογα με τη δυναμικότητα τους, και τον επιμερισμό του κόστους αυτού.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον! “

Απόσπασμα από την ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων

✅ Αυτό που έχει καταφέρει η Κυβέρνησή μας είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών με τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει κάθε κρίση, με το δομημένο λόγο και τον τρόπο με το οποίον ο Πρωθυπουργός μας, μπορεί και επικοινωνεί τα προβλήματα και παρουσιάζει τις λύσεις σε αυτά.


✅ Η εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών είναι η δική μας κινητήριος δύναμη για να συνεχίσουμε στο δρόμο της ευθύνης.

🔸 H δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος με τον τίτλο «Πρωτοβουλία για την Υγεία», λειτουργεί ως ένα εξαιρετικό πρότυπο σύμπραξης ιδιωτικού και δημοσίου, και τοποθετεί στον πυρήνα της επιχειρηματικής δραστηριότητας την ιδέα της προσφοράς και της επιστροφής στο κοινωνικό σύνολο. Άλλωστε κανένα κέρδος και καμιά επιτυχία δεν έχει νόημα αν και η κοινωνία δεν μπορεί να ευεργετηθεί από αυτήν.


🔸 Θεωρώ πολύ σημαντική όλη αυτήν τη σειρά κυρώσεων της Σύμβασης αυτής, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία ανά διαστήματα να θυμίζουμε ότι η αναβάθμιση των δομών που συγκροτούν την κοινωνία και καθορίζουν την καθημερινή μας ζωή δεν είναι υποχρέωση κάποιου άλλου ή μόνο του Κράτους μέσα από τις υπηρεσίες του, αλλά και αποστολή κάθε πολίτη, ή Ιδρύματος στη συγκεκριμένη περίπτωση.


🔸 Μέσα από αυτήν τη διαδράση και μέσα από αυτήν την εμπέδωση της υποχρέωση επιστροφής στην κοινωνία, δομείται και ένα αίσθημα προσφοράς, ατομικής ευθύνης και εθελοντισμού.

🔸 Ως πρότυπο, αυτή η «Πρωτοβουλία» έχει πολύ περισσότερες προεκτάσεις στο κοινωνικό σύνολο, από αυτές τις οποίες συζητάμε σήμερα.

https://www.facebook.com/watch/?v=273183623739236

AgroPublic

Αγροτικά Νέα της Πελοποννήσου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Translate :