Ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής συναντήθηκε με εκπρόσωπο της δραστηριοποιούμενης στο νομό εταιρείας eCompost, η οποία απέσπασε διάκριση στον διαγωνισμό Greenathon|AI4good Challenge που διοργανώθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ο Τ. Γκιολής, μετά τα συγχαρητήρια που μετέφερε, είχε συζήτηση σχετικά με την διαδικασία που ακολουθεί η εν λόγω εταιρεία προκειμένου να μετατρέψει τα υπολείμματα των οινοποιείων και των ελαιοτριβείων σε χρήσιμο υλικό (λίπασμα) για αγροτικές καλλιέργειες και κηποτεχνίες.

“Το περιβάλλον είναι βασική προτεραιότητα της περιφερειακής Αρχής και για το λόγο αυτό προχωρούμε τις διαδικασίες για την οριστική λύση στη διαχείριση απορριμμάτων με τόσο γρήγορους ρυθμούς” δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης μετά τη συνάντηση.

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Κορινθιακή εταιρεία διακρίθηκε στον διαγωνισμό Greenathon|AI4good Challenge του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πληρωμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

NewsLetter

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε το Πολιτική Απορρήτου μας.

bokoslab - agropublic

Πρόσφατα Σχόλια

Άρθρα – Απόψεις

Ειδήσεις, powered by iNews

Συνδεθείτε τώρα!

Εγγραφείτε τώρα!