Ανοιχτή δημόσια διαβούλευση με τον Δήμαρχο Τρίπολης, και ερώτηση της Agropublic.gr (video)

Με δημοσίευση του στα social media ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης ανέφερε τα εξής:

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σας, αυτή τη φορά όλα δούλεψαν άψογα! Το διαδικτυακό ανοιχτό αυτό κανάλι επικοινωνίας θα το εξελίσσουμε με την πάροδο του χρόνου και με τη συμμετοχή σας.
Η ανοιχτή δημόσια διαβούλευση συνεχίζεται και είναι απαραίτητη για τον Δήμο μας, για την Τρίπολη Ψηλά, για όλους μας, για έναν νέο σύγχρονο Δήμο.
Περιμένουμε τις προτάσεις/ερωτήσεις σας.
Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας!

Ανανεώνουμε το διαδικτυακό μας ραντεβού για τις 26/7 και ώρα 20:00!
Σε ερώτηση της Agropublic.gr, η οποία έχει ως εξής:

Η κατάσταση που βιώνει ο πρωτογενής τομέας επιδυνώνεται μέρα με την μέρα, μείωση τιμών αγροτικών προιόντων, αύξηση κόστους παραγωγής, δυσκολία διάθεσης προιόντων, Η πανδημία συνέβαλλε ακόμη περισσότερο σαυτα τα προβλήματα. Ποιό είναι το παραγωγικό μοντέλο για την αντιμετώπιση αυτων των προβλημάτων ; όπως επίσης για ποιό λόγο να μείνει κάποιος νέος στον Νομό ;

Ο Δήμαρχος Τρίπολης απάντησε :

Πιστεύουμε πολύ στις νέες τεχνολογίες και στην προστιθένη αξία που δίνεται από αυτές στα προιόντα μας. Έτσι σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου τον Youth Entrepreneurship Club και τον Agribator, θέλουμε να δημιουργήσουμε δομή που θα υποστηρίζουν την ανάπτυξη τέτοιων Startup!

#ΠάρεΘέση #ΜένουμεΤρίπολη

AgroPublic

Αγροτικά Νέα της Πελοποννήσου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Translate :