Στα σκαριά» τα έργα για τη Μεγαλόπολη. Εγγυήσεις για την ομαλή μετάβαση στο φυσικό αέριο.

Το ποσό προβληματίζει. Φαίνονται ελάχιστα τα 2,75 εκατ. ευρώ.

Από το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας εκδόθηκε ανακοίνωση για τη λειτουργία της τηλεθέρμανσης στη Μεγαλόπολη, με τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η απολιγνιτοποίηση.

Ανοίγει ο δρόμος για κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου, επιχειρηματικού πάρκου και για στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής που πλήττονται από την απολιγνιτοποίηση. Θα διατεθούν συνολικά 2,75 εκατ. ευρώ που έχουν ήδη προϋπολογισθεί για τον Δήμο για έργα Κυκλικής Οικονομίας, Αειφόρου Ενέργειας και Κλίματος.

Σημειώνεται ότι οι σημερινοί χρήστες της τηλεθέρμανσης δεν θα επιβαρυνθούν με το κόστος της σύνδεσης του κτιρίου τους στο δίκτυο του φυσικού αερίου, καθώς είχαν πληρώσει όταν συνδέθηκαν με την τηλεθέρμανση. Οι νέοι καταναλωτές, προκειμένου να συνδεθούν τα κτίριά τους με το δίκτυο φυσικού αερίου, θα έχουν ισόποση επιβάρυνση με αυτή που είχαν οι συμπολίτες τους όταν συνδέθηκαν με το δίκτυο τηλεθέρμανσης.

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Επί τέλους έργα στη Μεγαλόπολη;

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πληρωμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

NewsLetter

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε το Πολιτική Απορρήτου μας.

bokoslab - agropublic

Πρόσφατα Σχόλια

Άρθρα – Απόψεις

Ειδήσεις, powered by iNews

Συνδεθείτε τώρα!

Εγγραφείτε τώρα!