“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΣΜΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Στην πρόσφατη συνεδρίαση (12/1) της ΟΕ της περιφέρειας Πελοποννήσου από κοινού οι παρατάξεις Νίκα και Τατούλη υπερψήφισαν το κονδύλι για τον ορισμό δικηγόρου ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο ΣΤΕ κατά την εκδίκαση της προσφυγής κατοίκων και Δήμου Ευρώτα κατά του έργου, υπερασπιζόμενος ουσιαστικά το έργο το οποίο απειλεί τις ζωές μας και τον μέλλον του τόπου μας.
Η κίνηση αυτή της περιφέρειας, αποτελεί ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει την αποφασιστικότητα της στην υπεράσπιση των συμφερόντων της ΤΕΡΝΑ έναντι αυτών των κατοίκων της περιοχής μας αλλά και όλων των υπόλοιπων περιοχών της Πελοποννήσου, οι οποίοι δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από αυτό το έργο αλλά μόνο να χάσουν από τη περιβαλλοντική μόλυνση στους φυσικούς πόρους του τόπου καθώς και από τα δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη που θα κληθούν να πληρώσουν ως αποτέλεσμα των επαχθών όρων της σύμβασης.
Όλοι αυτοί κυβέρνηση, περιφέρεια και ΤΕΡΝΑ λογαριάζουν για εμάς χωρίς εμάς, νομίζοντας ότι επειδή έχουν την πολιτική εξουσία μπορούν να κάνουν ότι θέλουν υποβαθμίζοντας τις ζωές μας, σβήνοντας από το χάρτη τα προϊόντα μας.
ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ!!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΖΩΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ!
Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Κάτοικοι Δ. Ευρώτα: Κυβέρνηση, Περιφέρεια και ΤΕΡΝΑ λογαριάζουν για εμάς χωρίς εμάς

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρθρα – Απόψεις

GAIOPTIMA