Σε μια σημαντική δωρεά προχωράει η εταιρεία Αgrology ΑΒΕΕ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, θέλοντας να σταθεί στο πλευρό των βαμβακοπαραγωγών της Καρδίτσας, που επλήγησαν από τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό».

Βασικός στόχος αυτής της κίνησης είναι η στήριξη της παραγωγής και της δυναμικής της καλλιέργειας στην περιοχή της Καρδίτσας, ενισχύοντας τους παραγωγούς με τεχνογνωσία και εξειδικευμένα προϊόντα.

Ειδικότερα, η Agrology προσφέρει Προϊόντα Εξειδικευμένης Θρέψης αξίας 80.000 ευρώ, για την κάλυψη των αναγκών 10.000 στρεμμάτων βαμβακιού, που θα καλλιεργηθούν στην περιοχή δικαιοδοσίας του ΤΟΕΒ Ταυρωπού το τρέχον έτος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού σε πρόσφατη συνεδρίασή του απεδέχθη την δωρεά της εταιρείας, και ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ταυρωπού κ. Αθανάσιος Μαρκινός δήλωσε σχετικά:

«Ευχαριστούμε εκ μέρους του Δ.Σ. αλλά και όλων των Μελών του Οργανισμού μας, την εταιρεία Αgrology ΑΒΕΕ, και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Δρ. Μιχάλη Παπαοικονόμου, για την σημαντική αυτή υποστήριξη προς τα Μέλη του Οργανισμού μας σε αυτή την δύσκολη χρονική περίοδο. Με τον τρόπο αυτό ενισχύονται οι σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ των συντελεστών της αγροτικής οικονομίας, αναπτύσσονται χρήσιμες συνέργειες και δημιουργούνται σύγχρονα πρότυπα επιχειρηματικής πολιτικής στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.»

Εκ μέρους της εταιρείας ο Δρ. Παπαοικονόμου δήλωσε «Η εταιρεία Agrology ΑΒΕΕ είναι πάντα πρόθυμη να αναπτύσσει δυναμικές συνεργασίες που μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στη βελτίωση των παραγωγικών προοπτικών, αλλά και στην ενίσχυση των αγροτών με σύγχρονη τεχνογνωσία και καινοτόμα προϊόντα. Το προφίλ του ΤΟΕΒ Ταυρωπού Καρδίτσας ταιριάζει απόλυτα στην υλοποίηση του ως άνω πλαισίου.»

Στο εν λόγω εγχείρημα και στις εφαρμογές που θα γίνουν, θα συμμετέχει ερευνητική ομάδα από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, με το οποίο η εταιρεία Agrology ΑΒΕΕ έχει ήδη αναπτύξει μια εκτεταμένη συνεργασία, με σκοπό την αύξηση της απόδοσης του βαμβακιού από τη χρήση των προϊόντων εξειδικευμένης θρέψης και του οικονομικού οφέλους των παραγωγών.

Αρωγός στην εν λόγω προσπάθεια θα είναι και το Δ.Σ. του Γεωπονικού Συλλόγου Καρδίτσας.

Στο πλαίσιο αυτό την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί σχετική Διαδικτυακή Ενημέρωση δίνοντας λεπτομέρειες για τα προϊόντα και τον τρόπο εφαρμογής τους.

Για να συμμετέχετε στην ενημέρωση ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο στις 11/3:
https://zoom.us/j/96268709102

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Δωρεά προϊόντων θρέψης ύψους 80.000€ από την AGROLOGY στους καλλιεργητές βαμβακιού του ΤΟΕΒ Ταυρωπού Καρδίτσας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.