Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες, στα παιδιά που βγήκαν νικητές από την σημαντική μάχη που έδωσαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Στον νέο Πανεπιστημιακό χάρτη, με την ένταξη των ΤΕΙ στα υπάρχοντα ΑΕΙ, τα αποτελέσματα μοιάζουν απογοητευτικά. Αναφορά γίνεται όσον αφορά τις Γεωπονικές επιστήμες, ένας κλάδος όπου εκφράζει την Ομάδα της Agropublic διότι απευθύνεται κυρίως στους επιστήμονες, στους ανθρώπους όπου έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τον πρωτογενή τομέα, σ’αυτούς όπου θεωρούν το χωράφι σπίτι τους.

Παρουσιάζεται ο πίνακας όπου περιέχει αποτελέσματα που αφορούν τα Γεωπονικά και Δασολογικά Τμήματα , έναν πίνακα όπου μας δείχνει ξεκάθαρα το αποτέλεσμα από τις συνενώσεις, το επίπεδο σπουδών αυτών των σχολών, διότι όταν εισέρχεσαι σε ένα Πανεπιστήμιο με 2 και 3 χιλιάδες μόρια, μόρια όπου αναδεικνύουν την αποτυχία στις Εξετάσεις μετατρέποντας την σε Επιτυχία, είναι ξεκάθαρο ότι μελλοντικά οι επιπτώσεις είναι πολύ σοβαρές τόσο στα Πανεπιστήμια, με την συγκέντρωση όλων και περισσότερων φοιτητών όπου δεν θα καταφέρνουν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους καθώς και το επίπεδο γνώσεων όπου θα έχουν οι νέοι αυτοί επιστήμονες αύριο.

Διότι είναι ανέφικτο σε έναν μαθητή όπου τα 6 σχολικά χρόνια κατάφερε να γράψει 2-3 χιλιάδες μόρια στις εξετάσεις να τον μετατρέψεις έναν ικανό επιστήμονα όπου θα μπορέσει αύριο, μεθαύριο να προγραμματίσει τον πρωτογενή τομέα μας, ή να υλοποιήσει περιβαλλοντικές μελέτες , όπως και να κατευθύνει τους αγρότες με τις γνώσεις του.

AgroPublic | 118523720 324465382082796 4037170052023993231 n 1
AgroPublic | beatbukowski d

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Με λευκή κόλλα πέρασε στο Πανεπιστήμιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πληρωμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

NewsLetter

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε το Πολιτική Απορρήτου μας.

bokoslab - agropublic

Πρόσφατα Σχόλια

Άρθρα – Απόψεις

Ειδήσεις, powered by iNews

Συνδεθείτε τώρα!

Εγγραφείτε τώρα!