Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό και στον Υπουργό Εξωτερικών ζητώντας το κλείσιμο του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής και του τεμένους στον Βοτανικό. Με βάση την αρχή της αμοιβαιότητας, το αγροκτηνοτροφικό κόμμα προκρίνει αυτές τις κινήσεις ως απάντηση για την απόφαση του τουρκικού καθεστώτος να μετατραπεί η Αγία Σοφία σε τζαμί.

Η επιστολή αναφέρει ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί η Αγία Σοφία να ισοσταθμιστεί  – μόνο – με το κλείσιμο του τούρκικου προξενείου στην Κομοτηνή και του τεμένους στον Βοτανικό. Αυτά όμως, μπορούν να γίνουν ως μία πρώτη απάντηση.

 Εν συνεχεία το ΑΚΚΕΛ τονίζει ότι καλύτερα να μην περιμένουμε πολλά κατά της Τουρκίας από τους υποτιθέμενους «συμμάχους» στη Δύση. Έχουν ήδη εκφραστεί με απαράδεκτο τρόπο που ουσιαστικά ενθαρρύνουν την Τουρκία στην μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

Το ΑΚΚΕΛ μεταξύ άλλων καλεί την κυβέρνηση να πράξει όπως οφείλει και να κλείσει αμέσως το προξενείο της Κομοτηνής και το τέμενος στον Βοτανικό. Τέλος, ζητά να τροποποιηθεί το εσωτερικό του για να στεγάζει άτομα που βρίσκονται σε ανάγκη.

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Επιστολή ΑΚΚΕΛ για την Αγια-Σοφιά

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πληρωμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

NewsLetter

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε το Πολιτική Απορρήτου μας.

bokoslab - agropublic

Πρόσφατα Σχόλια

Άρθρα – Απόψεις

Ειδήσεις, powered by iNews

Συνδεθείτε τώρα!

Εγγραφείτε τώρα!