Ολοκληρώθηκε χθες, 4 Νοεμβρίου 2020, το Παγκόσμιο Συμπόσιο «28th Symposium of CIEC:
Fertilization and Nutrient Use Efficiency in Mediterranean Environments». Το συμπόσιο ήταν αφιερωμένο σε θέματα που αφορούν τη φυσιολογία της θρέψης φυτών, την εδαφολογία και το κλάδο των λιπασμάτων.
Μέσα από τις διαδικτυακές παρουσιάσεις, οι ομιλητές επικεντρώθηκαν στις νέες εξελίξεις στην έρευνα και στον τομέα της θρέψης φυτών. Έμφαση δόθηκε στις βέλτιστες καλλιεργητικές τεχνικές, στις νέες τεχνολογίες και στις καινοτομίες, που μπορούν να συμβάλουν στην προώθηση της γεωργίας και της γνώσης.
Εκ μέρους του ΣΠΕΛ, η Αγάπη Κατσουλιέρη, γεωπόνος-ερευνήτρια του ΣΠΕΛ, παρουσίασε, με θέμα «The Greek Fertilizer Sector. Endorsing Sustainability in a Changing World» όπου ανέλυσε τον κλάδο των λιπασμάτων στην Ελλάδα και τον ρόλο των λιπασμάτων στη διατήρηση της γονιμότητας των εδαφών και στην αύξηση της αξίας της αγροτικής παραγωγής.

Ο ΣΠΕΛ, υποστηρίζοντας την έρευνα στον τομέα της Θρέψης των Καλλιεργειών και των Λιπασμάτων, είχε την ιδιαίτερη τιμή να συμμετέχει ως συνδιοργανωτής με το Ινστιτούτο PLANTERRA (Institute for Plant Nutrition and Soil Quality) του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Παγκόσμιο Συμπόσιο «28th Symposium of CIEC: Fertilization and Nutrient Use Efficiency in Mediterranean Environments» που πραγματοποιήθηκε στις 3 – 4 Νοεμβρίου 2020, διαδικτυακά.

Η εργασία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τους αναπληρωτή καθηγητή κ. Γασπαράτο και τον καθηγητή κ. Οιχαλιώτη από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Παγκόσμιο Συμπόσιο «28th Symposium of CIEC 2020» αφιερωμένο για την θρέψη των φυτών, την εδαφολογία και το κλάδο των λιπασμάτων

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πληρωμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

NewsLetter

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε το Πολιτική Απορρήτου μας.

bokoslab - agropublic

Πρόσφατα Σχόλια

Άρθρα – Απόψεις

Ειδήσεις, powered by iNews

Συνδεθείτε τώρα!

Εγγραφείτε τώρα!