1. Επικαιρότητα

Το παράδειγμα του Συνεταιρισμού Μαστιχοπαραγωγών Χίου

Το καλό παράδειγμα του Συνεταιρισμού μαστιχοπαραγωγών Χίου θέμα της 2ης διαδικτυακή ημερίδας του “ΟΜΦΑΛΟΥ” στις 13 Μαρτίου.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Παναγιώτης Χατζηνικολάου Δ/νων Σύμβουλος του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, που μαζί με τον κ. Γιάννη Μανδάλα Δ/ντα Σύμβουλο της MEDITERRA AE, θα αναλύσουν τους λόγους της επιτυχίας του Συνεταιρισμού Μαστιχοπαραγωγών Χίου (ΕΜΧ).

Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι: «Συνεργατισμός, καινοτομία και επιχειρηματικότητα- Μαθήματα καινοτομικής έλικας από την Χίο» και μπορείτε να την παρακολουθήσετε από τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://slu-se.zoom.us/j/65177292710 – Passcode: 204618. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα έχει δίωρη διάρκεια.

Ο ΕΜΧ είναι ο αποκλειστικός φορέας παραγωγής εμπορίας και διαχείρισης της μαστίχας Χίου εκπροσωπώντας τα 24 Μαστιχοχώρια. Τομή στην ανάπτυξη του Συνεταιρισμού αποτέλεσε το 2002 η ίδρυση της «Mediterra ΑΕ» της οποίας στόχος είναι η δημιουργία ενός αποτελεσματικού μηχανισμού προβολής και προώθησης της χιώτικης μαστίχας.

Η συζήτηση την οποία θα συντονίσει ο Καθηγητής Κώστας Καραντινινής, Πρόεδρος του Σωματείου “ΟΜΦΑΛΟΣ”, θα επικεντρωθεί στις ενέργειες και στις προϋποθέσεις που χρειάζονται για να αποτελέσει ο ΕΜΧ παράδειγμα «καλής πρακτικής» για άλλα προϊόντα, τόπους και συνεταιριστικές οργανώσεις της χώρας.

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Το παράδειγμα του Συνεταιρισμού Μαστιχοπαραγωγών Χίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.