1. Επικαιρότητα

Το παράδειγμα του Συνεταιρισμού Μαστιχοπαραγωγών Χίου

Το καλό παράδειγμα του Συνεταιρισμού μαστιχοπαραγωγών Χίου θέμα της 2ης διαδικτυακή ημερίδας του “ΟΜΦΑΛΟΥ” στις 13 Μαρτίου.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Παναγιώτης Χατζηνικολάου Δ/νων Σύμβουλος του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, που μαζί με τον κ. Γιάννη Μανδάλα Δ/ντα Σύμβουλο της MEDITERRA AE, θα αναλύσουν τους λόγους της επιτυχίας του Συνεταιρισμού Μαστιχοπαραγωγών Χίου (ΕΜΧ).

Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι: «Συνεργατισμός, καινοτομία και επιχειρηματικότητα- Μαθήματα καινοτομικής έλικας από την Χίο» και μπορείτε να την παρακολουθήσετε από τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://slu-se.zoom.us/j/65177292710 – Passcode: 204618. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα έχει δίωρη διάρκεια.

Ο ΕΜΧ είναι ο αποκλειστικός φορέας παραγωγής εμπορίας και διαχείρισης της μαστίχας Χίου εκπροσωπώντας τα 24 Μαστιχοχώρια. Τομή στην ανάπτυξη του Συνεταιρισμού αποτέλεσε το 2002 η ίδρυση της «Mediterra ΑΕ» της οποίας στόχος είναι η δημιουργία ενός αποτελεσματικού μηχανισμού προβολής και προώθησης της χιώτικης μαστίχας.

Η συζήτηση την οποία θα συντονίσει ο Καθηγητής Κώστας Καραντινινής, Πρόεδρος του Σωματείου “ΟΜΦΑΛΟΣ”, θα επικεντρωθεί στις ενέργειες και στις προϋποθέσεις που χρειάζονται για να αποτελέσει ο ΕΜΧ παράδειγμα «καλής πρακτικής» για άλλα προϊόντα, τόπους και συνεταιριστικές οργανώσεις της χώρας.

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Το παράδειγμα του Συνεταιρισμού Μαστιχοπαραγωγών Χίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.
Πληρωμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

NewsLetter

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε το Πολιτική Απορρήτου μας.

Άρθρα – Απόψεις

  1. Αρθρογραφία
  2. Agropublic science
  3. Απόψεις
  4. Ευρώπη
  5. Κόσμος
  6. Περιβάλλον - Οικολογία

Πρόσφατα Σχόλια

Ειδήσεις, powered by iNews