1. Επικαιρότητα

Επιχορήγηση λακωνικών επιχειρήσεων για την έκθεση «FoodExpo Greece 2020»

Το Επιμελητήριο Λακωνίας επιχορηγεί τη συμμετοχή των επιχειρήσεων-μελών του στην έκθεση τροφίμων και ποτών “FoodExpo Greece 2021” που θα διεξαχθεί στο διάστημα 12-15 Ιουνίου 2021 στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo» (αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος).

Το κόστος ενοικίασης ίχνους εδάφους, σύμφωνα με την προσφορά που έχει επιτύχει το Επιμελητήριο για τα μέλη του είναι 155,00€/τμ πλέον ΦΠΑ. Το Επιμελητήριο παρέχει για την κάθε συμμετέχουσα εταιρία δωρεάν δύο τετραγωνικά μέτρα. Η επιχορήγηση του Επιμελητηρίου θα καταβληθεί για την κάθε επιχείρηση απευθείας στη διοργανώτρια εταιρία FORUM AE, ποσό που θα αφαιρεθεί από το συμφωνητικό συμμετοχής που θα υπογράψει το κάθε μέλος του Επιμελητηρίου με τη διοργανώτρια εταιρία.

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση αδυναμίας φυσικής παρουσίας λόγω ενδεχόμενων μέτρων για την αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού ή για άλλους λόγους, η έκθεση θα διεξαχθεί σε ψηφιακή μορφή. Το κόστος συμμετοχής για το κάθε εκθέτη ανέρχεται στα 500€ πλέον ΦΠΑ. Στην περίπτωση αυτή, το Επιμελητήριο θα επιχορηγήσει τη συμμετοχή με 100,00€/επιχείρηση με τον ίδιο τρόπο.

Τα μέλη που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να εξοφλήσουν τις συνδρομές τους προς το Επιμελητήριο έως και το έτος 2021 και να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο στο e-mail: gytheioc@otenet.gr έως τη Δευτέρα 22/03/2021 και ώρα 14:00. Στη συνέχεια θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη διοργανώτρια εταιρία για το κλείσιμο του περιπτέρου τους.

Πληροφορίες για την έκθεση στην ιστοσελίδα www.foodexpo.gr, ενώ για ενημέρωση και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Λακωνίας στα τηλέφωνα 2733022279 & 2733029006 (εσωτ. 5 κ. Γκαραβέλη).

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Επιχορήγηση λακωνικών επιχειρήσεων για την έκθεση «FoodExpo Greece 2020»

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.