Διαφήμιση

Διαφημιστείτε σε εμάς :

Γιατί πιστεύουμε πως η Agropublic.gr είναι η επιλογή που σας ταιριάζει για την επίτευξη του στόχου σας!

Γιατί μαζί μας θα επιτύχετε :

Προβολής της επιχείρησής σας.

Προώθηση των υπηρεσιών & προϊόντων σας.

Διαφήμιση του brand name σας .

Αύξηση της αναγνώρισής σας στο τόπο μας, την περιοχή μας, το νομό μας, την περιφέρειά μας.

Οι επισκέπτες που μας εμπιστεύονται για την καθημερινή τους ενημέρωση κυμαίνονται μηνιαίως από 35.000-60.000 μοναδικοί χρήστες!

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχουμε καταφέρει να αναδειχτούμε στο χώρο & να οραματιζόμαστε μια ακόμη πιο επιτυχημένη πορεία.

Τα πακέτα μας είναι αρκετά οικονομικά & ανταποκρίνονται στον προϋπολογισμό μιας επιχείρησης που θέλει να πετύχει τον στόχο της, παράλληλα με την ελαχιστοποίηση του κόστους.

“Αυτός που σταματάει την διαφήμιση για να εξοικονομήσει χρήμα είναι σαν αυτόν που σταματάει το ρολόι για να εξοικονομήσει χρόνο” – Henry Ford

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Email : agropublicgr@gmail.com , info@agropublic.gr

cropped cropped Agropublic.gr 4 e16054831424171 1

Η AgroPublic.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει έμπιστη , αξιόπιστη και συνεχή ενημέρωση για τα τοπικά αγροτικά νέα και όχι μόνο .

Με αίσθημα ευθύνης στεκόμαστε δίπλα στους παραγωγούς προσφέροντας τους έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση .

Απευθυνόμαστε στους αγρότες, κτηνοτρόφους , επιστήμονες καθώς και όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τα αγροτικά θέματα .

Όραμα μας είναι να συμβάλλουμε στην παροχή αξιόπιστης και αξιόλογης πληροφόρησης που θα αξιοποιηθεί αναλόγως από τους ενδιαφερόμενους.

Στηρίζουμε τον τόπο μας αναδεικνύοντας τις ομορφιές του , τα μοναδικά τοπικά μας προϊόντα και τους ανθρώπους μας που εργάζονται αδιάκοπα για να παράγεται ο πλούτους αυτός .