Η αλφάβητος του κάθε πολιτισμού είναι ο τρόπος επικοινωνίας των ανθρώπων μεταξύ τους, υπάρχουν ωστόσο κι άλλες μορφές επικοινωνίας μία από αυτές είναι και η επικοινωνία των ζώων και των εντόμων.

Πως επικοινωνούν τα έντομα ;

Ένα εκπληκτικό βίντεο από τον κ. Αντώνη Τσαγκαράκη, διδάκτωρ Γεωργικής Ζωολογίας & Εντομολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και διετέλεσε μεταδιδακτορικός Ερευνητής στο University of Florida των ΗΠΑ επί τριετία.

Ωστόσο η δράση του δεν περιορίζεται μόνο σε επίπεδο διδασκαλίας. Παράλληλα, είναι συγγραφέας άνω των 30 ερευνητικών εργασιών σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές, 2 βιβλίων και άνω των 100 ανακοινώσεων σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά Συνέδρια. Μάλιστα, έχει δώσει ομιλίες σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες, ύστερα από πρόσκληση και έχει συμμετάσχει (ώς επιστημονικός υπεύθυνος, ή κύριος ερευνητής) σε πάνω από 20 ερευνητικά προγράμματα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ.

 

 

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Αντώνης Τσαγκαράκης | Εντόμου λέξεις

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πληρωμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

NewsLetter

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε το Πολιτική Απορρήτου μας.

bokoslab - agropublic

Πρόσφατα Σχόλια

Άρθρα – Απόψεις

Ειδήσεις, powered by iNews

Συνδεθείτε τώρα!

Εγγραφείτε τώρα!