Αντώνης Τσαγκαράκης | Εντόμου λέξεις

Η αλφάβητος του κάθε πολιτισμού είναι ο τρόπος επικοινωνίας των ανθρώπων μεταξύ τους, υπάρχουν ωστόσο κι άλλες μορφές επικοινωνίας μία από αυτές είναι και η επικοινωνία των ζώων και των εντόμων.

Πως επικοινωνούν τα έντομα ;

Ένα εκπληκτικό βίντεο από τον κ. Αντώνη Τσαγκαράκη, διδάκτωρ Γεωργικής Ζωολογίας & Εντομολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και διετέλεσε μεταδιδακτορικός Ερευνητής στο University of Florida των ΗΠΑ επί τριετία.

Ωστόσο η δράση του δεν περιορίζεται μόνο σε επίπεδο διδασκαλίας. Παράλληλα, είναι συγγραφέας άνω των 30 ερευνητικών εργασιών σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές, 2 βιβλίων και άνω των 100 ανακοινώσεων σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά Συνέδρια. Μάλιστα, έχει δώσει ομιλίες σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες, ύστερα από πρόσκληση και έχει συμμετάσχει (ώς επιστημονικός υπεύθυνος, ή κύριος ερευνητής) σε πάνω από 20 ερευνητικά προγράμματα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ.

 

 

AgroPublic

Αγροτικά Νέα της Πελοποννήσου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.