Με ανακοίνωση της η Δ/νσης Συστημάτων Ποιότητας & Βιολογικής Γεωργίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους δικαιούχους που επιθυμούν να ανακαλέσουν ή να
τροποποιήσουν μια ενταγμένη στο Μέτρο 11 πράξη, ότι μπορούν να το πραγματοποιήσουν με αίτημά τους μέσω του εν λόγω διαθέσιμου Πληροφοριακού Συστήματος μέχρι της 27/05/2020.

Η ανακοίνωση της Δ/νσης Συστημάτων Ποιότητας & Βιολογικής Γεωργίας :

” Σας ενημερώνουμε ότι το Πληροφοριακό Σύστημα και συγκεκριμένα η εφαρμογή που αφορά τις ανακλήσεις Ένταξης Πράξης- Αιτήματα Τροποποίησης Πράξης – Μεταβιβάσεις στο Μέτρο 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» έχει ανοίξει και θα παραμείνει ανοικτή για τους ενδιαφερόμενους μέχρι και την 27η Μαΐου και ώρα 23:59:59 .

Όσοι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι επιθυμούν να ανακαλέσουν ή να τροποποιήσουν μια ενταγμένη στο Μέτρο 11 πράξη μπορούν να το πραγματοποιήσουν με αίτημα τους μέσω του εν λόγω Πληροφοριακού Σύστηματος . “

Πληροφοριακό Σύστημα : https://p2.dikaiomata.gr/Organics16/#/login

ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ 11 (« Βιολογικές καλλιέργειες » – Ανάκληση/Τροποποιήσεις/ Μεταβιβάσεις Ενταγμένων Πράξεων) :

Η στήριξη στο πλαίσιο του Μέτρου 11 παρέχεται για τη μετατροπή ή τη διατήρηση των πρακτικών της βιολογικής γεωργίας με σκοπό την ενθάρρυνση των αγροτών να συμμετάσχουν σε τέτοια συστήματα, απαντώντας έτσι στη ζήτηση της κοινωνίας για τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον γεωργικών πρακτικών.

Το κλίμα, τα εδάφη, η ποικιλότητα και η ιστορική ανάπτυξη των δεξιοτήτων στην Ελληνική γεωργία είναι ευνοϊκά για την ανάπτυξη βιολογικής γεωργίας.

Η βιολογική γεωργία είναι περισσότερο προσαρμοσμένη σε μικρό μέγεθος κλήρου και είναι περισσότερο έντασης εργασίας με μέτριες απαιτήσεις ενδιάμεσων εισροών και ενέργειας.

Συγχρόνως, είναι συμβατή με την προστασία του περιβάλλοντος και την ορθολογική διαχείριση του νερού και άλλων εισροών. Τέλος, ικανοποιεί την ανάγκη του καταναλωτή για ασφαλή τρόφιμα ιδιαίτερα στην Ελλάδα που οι ανησυχίες των καταναλωτών εστιάζονται στα υπολείμματα φυτοφαρμάκων και αντιβιοτικών.

Η βιολογική κτηνοτροφία αποτελεί μία συνιστώσα της εκτατικής κτηνοτροφίας που συμβάλει στην ορθολογική διαχείριση του ζωικού κεφαλαίου και της διατροφής του, την καλή διαβίωση των ζώων, την προστασία του περιβάλλοντος και την παραγωγή προϊόντων ποιότητας.

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Οι τροποποιήσεις/μεταβιβάσεις στα Βιολογικά έως 27 Μαΐου .

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πληρωμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

NewsLetter

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε το Πολιτική Απορρήτου μας.

bokoslab - agropublic

Πρόσφατα Σχόλια

Άρθρα – Απόψεις

Ειδήσεις, powered by iNews

Συνδεθείτε τώρα!

Εγγραφείτε τώρα!