” Όλες οι ορολογίες, οι έννοιες, οι υπηρεσίες και οι οργανισμοί. Η επίσημη ερμηνεία τους, για την καλύτερη κατανόηση όσων μας αφορούν.

Γράφει η Αθανασία Παπαδημητρίου,

Χ.Μ.Π.Α. – Χρηματοδοτικό Μέσο Προσανατολισμού της Αλιείας Ιδρύθηκε το 1994 με στόχο την ενίσχυση του αλιευτικού κλάδου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σκοπός του ήταν να συμβάλει στην υλοποίηση των στόχων της Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής μέσω διαρθρωτικών παρεμβάσεων, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα των διαρθρώσεων εκμετάλλευσης και την ανάπτυξη βιώσιμων επιχειρήσεων. Αντικαταστάθηκε το 2007 από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλιείας. Χρήση Ορίζεται η χρήση έκτασης με την έννοια του είδους της καλλιέργειας ή της φυτικής κάλυψης ή η απουσία καλλιέργειας. Ψηφιοποιηθείσα Έκταση Έκταση που προκύπτει από την ψηφιοποίηση των ορίων των αγροτεμαχίων από τις Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα 2010 και κατόπιν υπόδειξης από τον παραγωγό.

Διαβάστε περισσότερα στο: e-ea.gr

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Το αλφαβητάρι του αγρότη – Όλες οι ορολογίες

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.