Το Δ.Σ. του Αγροτικού ελαιουργικού συνεταιρισμού Μεταμόρφωσης πραγματοποίησε πωληση ελαιόλαδου 120 τόνων στην τιμή 2,92. Η Μεταμόρφωση ανήκει στον Δήμο Μονεμβασίας του νομού Λακωνίας. Βρίσκεται 78 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Σπάρτης

Η φετινή ελαιοκομική σαιζόν έχει ιδιαιτερότητες και προβλήματα, λόγω και συνθηκών κορονοϊού. Από την διαδικασία της ελαιοσυγκομιδής έως αυτή της άλεσης. Το εργατικό προσωπικό, οι εργάτες γης, φέτος δεν είναι πολλοί. Τα μέτρα που ισχύουν συγκεκριμένα, δύσκολο να ελεγχθεί από τους ίδιους τους παραγωγούς η νομιμότητα εγγράφων -είναι ευθύνη της πολιτείας- αλλοδαπών εργατών.

Δύσκολη και γενικότερα όλων η μετακίνηση στα ελαιόφυτα δεδομένων και των περιορισμών που υπάρχουν για τον επιτρεπτό αριθμό ατόμων στα οχήματα. Δύσκολες οι συνθήκες και στα ελαιουργεία τα οποία πρέπει να λειτουργούν με συγκεκριμένα μέτρα και πρωτόκολλα.

Η σοδειά είναι αρκετά μειωμένη σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά, βρίσκεται περίπου στο -50%.

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Τιμή ελαιολάδου: Πώληση 120 τόνων στην Λακωνία με 2,92

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πληρωμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

NewsLetter

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε το Πολιτική Απορρήτου μας.

bokoslab - agropublic

Πρόσφατα Σχόλια

Άρθρα – Απόψεις

Ειδήσεις, powered by iNews

Συνδεθείτε τώρα!

Εγγραφείτε τώρα!