Συνάντηση των Γεωπόνων Τ.Ε. της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως & τον Υφυπουργό Βασίλη Διγαλάκη

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 05/06/20  μεταξύ του Προεδρείου των Πτυχιούχων Γεωπόνων Τ.Ε.. της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. με επικεφαλή τον πρόεδρο κ. Βασίλη Κρανιά , τον  Γενικό Γραμματέα  Κώστα Καρύδη και τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Παπάζογλου και της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως, αλλά  και με τον Υφυπουργό και αρμόδιο για θέματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης  κ. Βασίλη Διγαλάκη για ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων της Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης .

89

Έγινε μια επικοδομητική και ουσιαστική συζήτηση για όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν κυρίως την αντιστοίχιση των πτυχίων των αποφοίτων και  τα επαγγελματικά δικαιώματα  για κάποια γεωπονικά τμήματα των Τ.Ε.Ι. τα οποία εκκρεμούν και πρέπει άμεσα να εκδοθούν.

45

Η Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. ο επιστημονικός και επαγγελματικός φορέας των Γεωπόνων Τ.Ε. θα συνεχίσει να προασπίζει τα επαγγελματικά δικαιώματα των Πτυχιούχων Γεωπόνων – Γεωτεχνικών  και θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προς την ανάδειξη αλλά και την οριστική  επίλυση τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ.

AgroPublic

Αγροτικά Νέα της Πελοποννήσου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Translate :