Την ίδρυση και λειτουργία κέντρου ικανοτήτων, εξειδίκευσης και καινοτομίας στην ευφυή γεωργία και τις νέες τεχνολογίες στον αγροδιατροφικό τομέα Smart Agro Hub ανακοίνωσε το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΓΠΑ), μετά από σχετική απόφαση της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ). Το κέντρο ικανοτήτων Smart Agro – Hub θα δημιουργηθεί ως εταιρεία τεχνοβλαστός του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με τη σύμπραξη 14 ακόμη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο τομέα της αγροδιατροφής, τεχνολογιών πληροφορικής και αυτοματισμών, ψηφιακών συστημάτων και ενέργειας, με σκοπό να συμβάλει στην ανάπτυξη, αξιολόγηση, ενσωμάτωση και χρήση στην παραγωγική αλυσίδα, νέων, ψηφιακών τεχνολογιών στον αγροδιατροφικό τομέα της Ελλάδας.

Πηγή: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Κέντρο καινοτομίας Smart Agro Hub στην ευφυή γεωργία | KA-Business.gr (https://www.ka-business.gr/nea-epikairotita/agrotika/geoponiko-panepistimio-athinon-kentro-kainotomias-smart-agro-hub-stin-eyfyi-georgia/)

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Smart Agro Hub Κέντρο καινοτομίας στην ευφυή γεωργία | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρθρα – Απόψεις

GAIOPTIMA