Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Η κατάλληλη εποχή συγκομιδής της ελιάς και οι επιπτώσεις στην ποσότητα και την ποιότητα του ελαιολάδου» διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ελαίας Νήσος Λέσβος» την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 7.00 μ.μ.

Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις εξειδικευμένων ελλήνων επιστημόνων και θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της εταιρείας «Agrology» και τη συνεργασία των OliveOilSeminars.
Απευθύνεται πρωτίστως σε ελαιοκαλλιεργητές και γεωπόνους της Λέσβου, με στόχο τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας του λεσβιακού ελαιολάδου. Λόγω της διαδικτυακής μετάδοσης το σεμινάριο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε όλη την Ελλάδα γεωπόνοι, ελαιοκαλλιεργητές, στελέχη αγροτικών επιχειρήσεων και
συνεταιρισμών καθώς και φοιτητές σχολών γεωπονικής κατεύθυνσης. Όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήσεις και να επικοινωνήσουν, μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων, με τους ομιλητές.


Κεντρικοί ομιλητές του σεμιναρίου θα είναι οι:

Βασίλης Φραντζολάς, Σύμβουλος ποιότητας ελαιολάδου, με τίτλο: «Επτά σοβαροί λόγοι για να μαζεύουμε
νωρίς τις ελιές για το ελαιοτριβείο»
Μανώλης Σαλιβαράς, Εργαστηριακός αναλυτής & γευσιγνώστης ελαιολάδου, με τίτλο: «Επιπτώσεις στα ποιοτικά χαρακτηριστικά από κακές πρακτικές των παραγωγών»
Δρ. Νικόλαος Ρηγάκης, Agronomic R&D Manager, AGROLOGY SA, με τίτλο: «Ο ρόλος της εξειδικευμένης θρέψης στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου»


Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom, ενώ θα μεταδίδεται απευθείας καιμέσω facebook από τη σελίδα ELIA Lesvos confest.
Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου μέσω zoom πραγματοποιούνται εγγραφές στον σύνδεσμο:https://bit.ly/3zicAA9.

Στους συμμετέχοντες που θα έχουν εγγραφεί θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

AgroPublic | image
Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Σεμινάριο για τη συγκομιδή της ελιάς

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρθρα – Απόψεις

GAIOPTIMA