Ο ΣΠΕΛ υποστηρικτικός φορέας στο Argus Fertilizer Live – Virtual Conference

Στην κορυφαία διοργάνωση του κλάδου των λιπασμάτων Argus Fertilizer Live – Virtual Conference που θα πραγματοποιηθεί από 14 -16 Οκτωβρίου 2020 θα συμμετάσχει ως υποστηρικτικός φορέας ο ΣΠΕΛ.

Η εκδήλωση που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Argus Fertilizer φέτος εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών θα γίνει διαδικτυακά.  https://bit.ly/2FB3RlN

Μέσα από τις διαδικτυακές παρουσιάσεις αναμένεται οι ομιλητές να επικεντρωθούν στον τρόπο που αντέδρασε ο κλάδος των λιπασμάτων απέναντι στον COVID-19, καθώς και στις βασικές εξελίξεις στον τομέα της θρέψης φυτών σε σχέση με τις νέες τάσεις, την τεχνολογία, την καινοτομία και τις εμπορικές πολιτικές.

Το συνέδριο αυτό έχει αναδειχτεί για 34η  χρονιά ήδη μια από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις, συνδυάζοντας την παρουσίαση και προώθηση των επιστημονικών, τεχνολογικών και εμπορικών εξελίξεων που αναπτύσσονται στον κλάδο των λιπασμάτων, με τη δυνατότητα δικτύωσης όλων των εμπελκομένων στην αλυσίδα παραγωγής και εμπορίας.

Να σημειωθεί ότι το Argus Europe Fertilizer προσφέρει στα Μέλη του ΣΠΕΛ ειδική έκπτωση 10% για να συμμετέχουν στο συνέδριο.

spel fertilizer

AgroPublic

Αγροτικά Νέα της Πελοποννήσου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.