Ολοκληρώθηκε η διαδικασία πίστωσης των δικαιούμενων ποσών κάθε παραγωγού και, φυσικά, ανάμεσά στους 539.609 δικαιούχους βρίσκονται και όλοι εκείνοι που για μια ακόμη φορά εμπιστεύτηκαν τα ΚΥΔ του δικτύου μας. 

Φέτος, μάλιστα, ακόμη περισσότεροι, με ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό πληρωμής και νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.

Τα ΚΥΔ, συνεπώς, που δεν δέχτηκαν να συμβιβαστούν και να μπουν κάτω απ’ την «ομπρέλα προστασίας» του μηχανογράφου, αντιδρώντας στους εκβιασμούς και σε αυτή καθ’ εαυτή την πώληση της «προστασίας», δικαιώνονται ξανά.

Και ως ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ αισθανόμαστε υποχρεωμένοι δημόσια να ευχαριστήσουμε τους παραγωγούς, τα συνεργαζόμενα ΚΥΔ, αλλά και τη διοίκηση και τους εργαζομένους του ΟΠΕΚΕΠΕ, που σε δύσκολες συνθήκες κατάφεραν με άψογο τρόπο να φέρουν σε πέρας ένα τόσο σύνθετο έργο και να διασφαλίσουν την καταβολή των 696.596.038,36 ευρώ, που αποτελούν την προκαταβολή του 70% της Βασικής Ενίσχυσης.

Αυτό που τώρα έχει σημασία είναι να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η έρευνα σχετικά με τις παράνομες επιδοτήσεις και το κύκλωμα με τα βοσκοτόπια, τη δράση του οποίοι καταγγείλαμε και αναδείξαμε αποκαλύπτοντας τον τρόπο δράσης των επιτηδείων, κυρίως, δε, η αναζήτηση λύσεων που οριστικά θα απαλλάξουν το χώρο από αετονύχιδες, αεριτζήδες και κερδοσκόπους, με όποιες και όσες παρεμβάσεις χρειάζονται τόσο σε επίπεδο απόδοσης δικαιοσύνης όσο και σε ότι έχει να κάνει με το καθ’ όλα διάτρητο μηχανογραφικό σύστημα, που επέτρεψε και εξέθρεψε αυτά τα φαινόμενα. 

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ: Ανακοίνωση για τις πληρωμές

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πληρωμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

NewsLetter

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε το Πολιτική Απορρήτου μας.

bokoslab - agropublic

Πρόσφατα Σχόλια

Άρθρα – Απόψεις

Ειδήσεις, powered by iNews

Συνδεθείτε τώρα!

Εγγραφείτε τώρα!