Το νέο παγκόσμιο ρεκόρ στη συλλογή χόρτου κατέχει πλέον η Γαλλική Kuhn και το έκανε πρόσφατα με τον τετραπλό χορτοσυλλέκτη της GA15131.

Το ρεκόρ πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιουλίου στην Δανία. Ο συλλέκτης ήταν προσαρμοσμένος στο John Deere 6250R του ιδιοκτήτη της λοφώδους έκτασης με χόρτο και συγκέντρωσε σε ομοιόμορφες σειρές 755,9 στρέμματα με μόλις 8 ώρες. Το τρακτέρ ήταν εφοδιασμένο με σύστημα αυτόματης οδήγησης Autotrack και συνεργάστηκε άψογα με τον συλλέκτη μέσω του συστήματος ελέγχου του ISOBUS CCI1200 φυσικά μέσω του πολυλειτουργικού Joystick WTK. Το μηχάνημα παίρνει κίνηση από το PTO και μέσω υδραυλικής αντλίας δίνει κίνηση στις τέσσερις αντλίες οι οποόι τοποθετούνται αναλόγως με υδραυλικό σύστημα προσφέροντας έτσι πλάτος εργασίας από 9,5 έως 14,7 μέτρα.


Το όλο εγχείρημα παρακολούθησε στενά ο ανεξάρτητος Γεμανικός οργανισμός αξιολόγησης γεωργικών μηχανημάτων και όχι μόνο, DLG οι απεσταλμένοι του οποίου έπαιρναν συνεχώς δείγματα του χόρτου για να διαπιστώσουν την ποιότητα του μετά την συλλογή.

AgroPublic | kuhn record andainage 6
AgroPublic | kuhn record andainage 4
AgroPublic | kuhn record andainage 3
AgroPublic | kuhn record andainage 2
AgroPublic | kuhn record andainage 1
Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Παγκόσμιο ρεκόρ στην συλλογή χόρτου από την Kuhn [VIDEO]

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πληρωμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

NewsLetter

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε το Πολιτική Απορρήτου μας.

bokoslab - agropublic

Πρόσφατα Σχόλια

Άρθρα – Απόψεις

Ειδήσεις, powered by iNews

Συνδεθείτε τώρα!

Εγγραφείτε τώρα!