Η εταιρία Σ. ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΒΕΕ – OLIVENET, παράγει υψηλής ποιότητας δίχτυα πολλαπλών εφαρμογών στις ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις της. Η παρουσία της στην αγορά, είναι αποτέλεσμα της υψηλής ποιότητας, της βαθιάς γνώσης και της μακρόχρονης εμπειρίας.

Από το 1990 καινοτομεί και χαίρει άκρας εμπιστοσύνης από ένα μεγάλο πελατολόγιο σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία και εφαρμόζοντας εξειδικευμένη μέθοδο παραγωγής, η OLIVENET προσδίδει στα προϊόντα της πολλαπλά πλεονεκτήματα και άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

H OLIVENET κατασκευάζει σε όλα τους τα στάδια, επώνυμα ελληνικά δίχτυα από παρθένα υλικά στο εργοστάσιο της στην Ελλάδα. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των εγκαταστάσεων, έχουν γίνει σύμφωνα με τις πλέον υψηλές τεχνικές προδιαγραφές, με προτεραιότητες την παραγωγική διαδικασία, τον ποιοτικό έλεγχο, την περιβαλλοντική πολιτική και τους κανονισμούς ασφαλείας.

AgroPublic | olive
ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η εταιρία Σ. ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΒΕΕ – OLIVENET είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, με μια ομάδα εργαζομένων που το μεγαλύτερο κίνητρό τους είναι το κοινό όραμα.

Η OLIVENET έχει στόχο και όραμα να παραμείνει αξιόπιστος πάροχος λύσεων, με πελατοκεντρική προσέγγιση. Αναζητεί να προσφέρει λύσεις στον τομέα των διχτυών που βελτιώνουν τη σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας και μεγιστοποιούν τη βιώσιμη απόδοση. Επιδιώκει τη διάκριση, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα, νέες καινοτόμες λύσεις με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών της και εξαιρετικές υπηρεσίες σε όλους τους συνεργάτες σε κάθε κλάδο των αγορών.

«Σαν εταιρία είμαστε υπερήφανοι για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που παράγουμε, δημιουργώντας έτσι τις κατάλληλες συνθήκες της δική σας επιτυχίας»

AgroPublic | image 2
  • Η εταιρεία Σ. ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΒΕΕ– OLIVENET βασίζεται στην εμπειρία μιας δραστηριότητας 30 ετών.
  • Η ιστορία της είναι συνώνυμη με την ποιότητα, οι γνώσεις της συνδυάζονται με την παράδοση και την καινοτομία.
  • Η OLIVENET σέβεται το περιβάλλον και επενδύει στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της. Τα προϊόντα της είναι 100% φτιαγμένα στις εγκαταστάσειςτης Olivenet στην Ελλάδα και ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.
  • Ακούει τις ανάγκες των πελατών και συνεργατών της και σχεδιάζει προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του χώρου. Συνοδεύει τα έργα της από το εργοστάσιο στον επιθυμητό προορισμό και η εξυπηρέτηση συνεχίζεται μετά την πώληση .
  • Βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση τεχνολογικών και καινοτόμων λύσεων.
  • Δουλεύει πάντα και μόνο με πιστοποιημένες πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών.

Ελάτε να ανακαλύψετε τα επώνυμα προϊόντα της OLIVENET.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η εταιρία Σ. ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΒΕΕ – OLIVENET κατασκευάζει όλα τα προϊόντα της στο εργοστάσιο της στην Ελλάδα.

Στις σύγχρονες αυτές εγκαταστάσεις της διεξάγονται οι διεργασίες εξώθησης, ύφανσης, έλασης, παρασκευής και αποθήκευσης, χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Ο έλεγχος του συνόλου της παραγωγικής διαδικασίας και οι δοκιμές που διεξάγονται στο δικό της εργαστήριο, της επιτρέπουν να κατασκευάζει προϊόντα ομοιόμορφης ποιότητας που πληρούν τις απαιτήσεις των πελατών της.

AgroPublic | image 1

Όλα τα Προϊόντα με μιά ματιά !! Δείτε εδώ

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: OliveNet – ο σύμμαχος του αγρότη

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πληρωμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

NewsLetter

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε το Πολιτική Απορρήτου μας.

bokoslab - agropublic

Πρόσφατα Σχόλια

Άρθρα – Απόψεις

Ειδήσεις, powered by iNews

Συνδεθείτε τώρα!

Εγγραφείτε τώρα!