Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Αγροτικής Ανάπτυξης (ENRD) σε στενή συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνουν διαδικτυακά, από τις 22 έως τις 26 Μαρτίου 2021, την Εβδομάδα Αγροτικού Οράματος με θέμα «Πώς φανταζόμαστε το μέλλον των Ευρωπαϊκών αγροτικών περιοχών» (RURAL VISION WEEK: Imagining the future of Europe’s rural areas).

Το Εθνικό Αγροτικό Δίκτυο με τη συμβολή των μελών του θα συμμετέχει στην εκδήλωση μέσω εικονικού περιπτέρου στο Marketplace, στο οποίο θα παρουσιαστούν οι ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν για το Μακροπρόθεσμο όραμα για τις αγροτικές περιοχές καθώς και σχετικό ενημερωτικό υλικό (φωτογραφίες, βίντεο και παρουσιάσεις).

Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν:

  • παρουσιάσεις από διακεκριμένους ομιλητές,
  • ενημερώσεις για τις προπαρασκευαστικές δράσεις προετοιμασίας της Ανακοίνωσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Μακροπρόθεσμο Όραμα των Αγροτικών Περιοχών με ορίζοντα το 2040
  • διαδραστικά εργαστήρια και παράλληλες δραστηριότητες για την ανταλλαγή απόψεων
  • marketplace με εικονικά περίπτερα παρουσίασης ιδεών για το μέλλον της αγροτικής Ευρώπης
  • απονομή βραβείων στο πλαίσιο του Διαγωνισμού «Αγροτική έμπνευση 2021» και ψηφοφορία.

Δείτε το πρόγραμμα της εβδομάδας εδώ. (Draft Agenda)

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί κατά κύριο λόγο στα αγγλικά και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 15 Μαρτίου 2021 στο παρακάτω link https://www.rural-vision-week.eu/page-4531 .

Για τα τελευταία νέα σχετικά με την «Εβδομάδα Αγροτικού Οράματος» στην ιστοσελίδα του ENRD Website, μπορείτε να ενημερώνεσθε από τον ιστότοπο του ENRD https://enrd.ec.europa.eu/news-events/events/rural2040-vision-week_en .

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Το μέλλον των Ευρωπαϊκών αγροτικών περιοχών

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.