Καθορίστηκε το ακριβές περιεχόμενο, το ποσό επιχορήγηση για το 2020 και οι λεπτομέρειες εφαρμογής της δράσης 1.2 «Ηλεκτρονικό Δίκτυο Μελισσοκομίας – Melinet».

Το «Ηλεκτρονικό Δίκτυο Μελισσοκομίας – Melinet» είναι διαδικτυακή κοινότητα – ψηφιακό μέσο κοινωνικής δικτύωσης που υποστηρίζει τα παρακάτω:

α) Την ενημέρωση των μελισσοκόμων και όσων ασχολούνται με τη μελισσοκομία σε θέματα τα οποία είναι σχετικά με τη μέλισσα και τα προϊόντα κυψέλης.

β) Την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας των μελισσοκόμων μεταξύ τους, με τα Κέντρα Μελισσοκομίας και τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και αντίστροφα.

γ) Την εφαρμογή διαχείρισης αιτήσεων και πληρωμής των επιδοτήσεων των μελισσοκόμων, η οποία είναι προσβάσιμη από τα Κέντρα Μελισσοκομίας και το προσωπικό της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και της Διεύθυνσης Συστημάτων Εκτροφής Ζώων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

δ) Την τεχνική υποστήριξη για την έκδοση των ατομικών ηλεκτρονικών μελισσοκομικών ταυτοτήτων νέου τύπου, από μελισσοκομικό έτος 2021 και εφεξής.

Δείτε αναλυτικά εδώ την Υπουργική Απόφαση

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Ηλεκτρονικό Δίκτυο Μελισσοκομίας – Melinet

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πληρωμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

NewsLetter

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε το Πολιτική Απορρήτου μας.

bokoslab - agropublic

Πρόσφατα Σχόλια

Άρθρα – Απόψεις

Ειδήσεις, powered by iNews

Συνδεθείτε τώρα!

Εγγραφείτε τώρα!