1. Μελισσοκομία

Η Ιστορία της Μέλι Ζην και το πάθος τους για την μελισσοκομία

| image 20

Η ‘Μέλι ζήν’ είναι μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση μελιού και χειροποίητων προϊόντων μέλισσας βασισμένη στην αειφορία.

Η ιστορία της Μέλι Ζην ξεκίνησε από την Νικόκλεια Σερρών όπου βρίσκεται και η έδρα της επιχείρησης. Ο παππούς μας Κωνσταντίνος Δεσπούδης πριν από 20 χρόνια απέκτησε το πρώτο του μελλίσι το οποίο βρήκε ελεύθερο στη φύση στους πρόποδες του βουνού Βερτίσκου.

Ένα μέρος πλούσιο από βιοποικιλότητα, όπου βρίσκεται ένα μεγάλο ποσοστό από τα μελίσσια μας μέχρι και σήμερα. Αποτελεί ιδανική τοποθεσία για τις μέλισσες αλλά και για την παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας μελιού με υψηλή θρεπτική αξία. Ο πατερας μας Ηλίας Δεσπούδης διδασκόμενος από τον παππού μας το 2012 ίδρυσε μια μικρή ερασιτεχνική μελισσοκομική μονάδα στην Νικόκλεια Σερρών.

Το πάθος του για την μελισσοκομία και τον αξιοθαύμαστο κόσμο της μέλισσας τα μετέφερε και στα παιδιά του Στέλλα, Έλενα, Κωνσταντίνο και Γιάννη οι οποίοι ανέπτυξαν την μικρή αυτή οικογενειακή επιχείρηση δημιουργώντας νέα καινοτόμα προϊόντα μέλισσας.

Screen Shot 2023-02-14 at 11.48.32

Η Μέλι Ζήν οραματίζεται έναν αειφόρο τρόπο ζωής με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής του ανθρώπου αλλά και την ευζωία της μέλισσας.

Η ποιοτική ζωή του ανθρώπου Η ευζωία αυτή επιτυγχάνεται μέσω της αρμονίας του ανθρώπου με τη φύση και μέσω της κατανάλωσης αγνών τροφών οπώς είναι το μέλι, η γύρη, και ο βασιλικός πολτός. Μέσω των αειφόρων πρακτικών στην μελισσοκομία καθώς και την φροντίδα για την φύση μπορούμε να διασφαλίσουμε την ευζωία των μελισσών.

Η επιχείρηση μας δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα και την αειφορία, ετσί ώστε να εξασφαλίσει για εσάς αγνό μέλι – αυτό ακριβώς που προσφέρει η φύση και η μέλισσα – και τα καλύτερα χειροποίητα προϊόντα μέλισσας.

Στην Μέλι Ζήν οραματιζόμαστε έναν αειφόρο τρόπο ζωής με αγνά και ποιοτικά προιόντα μέλισσας τα οποία έιναι η φυσική μας δύναμη!

Σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Μέλι Ζην! Μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως κύριο στόχο την παραγωγή ελληνικού μελιού. Από μια πανδαισία αγριολούλουδων και αγριοβότανων, το μέλι μας παράγεται με φυσικές μεθόδους. Το μέλι μας, απο τα πιο αρωματικά μελια της φύσης με απαλή γεύση, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και τις καρδιές των καταναλωτών του. Στόχος μας είναι η παροχή εξαιρετικής ποιότητας μελιού αλλά και διαφορων αλλών προϊοντων μέλισσας που παράγουμε. Με προσήλωση και απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, η οικογένεια της Μέλι Ζην φροντίζει να παράγει προϊόντα ανώτερης ποιότητας με γνώμονα πάντα την αγάπη για την φύση. Σας ευχαριστουμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας.

| image 21
| image 22

https://www.instagram.com/melizinbee/?hl=el

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Η Ιστορία της Μέλι Ζην και το πάθος τους για την μελισσοκομία