Στις 24 Νοεμβρίου 2020 το ΑΚΚΕΛ είχε στείλει επιστολή στον ΥΠΑΑΤ Μάκη Βορίδη με τίτλο «De minimis αποζημιώσεις λόγω τιμών ζωοτροφών και μη καταβληθέντων βοηθημάτων για κορονοϊό», όπου μεταξύ άλλων τονίζαμε «Το ΑΚΚΕΛ ζητάει de minimis στους κτηνοτρόφους για την αύξηση των τιμών των ζωοτροφών αλλά και για την αποκατάσταση του εμπαιγμού του φιλοδωρήματος που ήταν το βοήθημα των 3,90 ευρώ για τον κορονοϊό».

Ο Μητσοτάκης και ο Βορίδης είχαν τη δυνατότητα να δώσουν deminimis 161.126.450 ευρώ μέχρι τέλος Δεκεμβρίου του 2020. Στην τριετία 2017-2020 οι κυβερνήσεις έδωσαν 114.300.000 ευρώ και έμειναν 46.800.000, τα οποία οι Μητσοτάκης-Βορίδης άφησαν να χαθούν, παρότι το ΑΚΚΕΛ είχε ζητήσει deminimis στους κτηνοτρόφους λόγω αύξησης των τιμών των ζωοτροφών ή να δοθούν στους ροδακινοπαραγωγούς λόγω κυρώσεων στη  Ρωσία και επακόλουθο εμπάργκο από την Ρωσία ή σε οποιοδήποτε κλάδο του πρωτογενούς τομέα που αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Αυτή ήταν πάντα η ΝΔ των α(χ)ρίστων και αντιχρίστων με τα ακριβά κοστούμια και τις γραβάτες, περιφρονεί και μισεί ταυτόχρονα τον αγροτικό κόσμο και γενικά όλους όσους ιδρώνουν για να ζήσουν.

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Άφησαν να χαθούν 46.800.000 ευρώ από deminimis παρά να τα δώσουν στους κτηνοτρόφους

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πληρωμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

NewsLetter

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε το Πολιτική Απορρήτου μας.

bokoslab - agropublic

Πρόσφατα Σχόλια

Άρθρα – Απόψεις

Ειδήσεις, powered by iNews

Συνδεθείτε τώρα!

Εγγραφείτε τώρα!