Την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις εξισωτικές του 2021 έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Στόχος του Μέτρου 13 «Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά μειονεκτήματα» του ΠΑΑ 2014 – 2020 είναι η ενίσχυση ετησίως των γεωργών των ορεινών περιοχών και άλλων περιοχών που αντιμετωπίζουν φυσικά ή άλλα ειδικά μειονεκτήματα.

Με την εν λόγω πρόσκληση, καλούνται οι παραγωγοί να υποβάλλουν, μέσω ΟΣΔΕ, αιτήσεις στήριξης στο πλαίσιο των υπομέτρων 13.1 , 13.2 και 13.3 του Μέτρου 13. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων στήριξης είναι η 19η Ιουλίου 2021.

Σύμφωνα με την πρόσκληση, δύο είναι οι βασικές αλλαγές:

Η προσθήκη περιοχών στο υπομέτρο 13.3. από τρεις νομούς (Κοζάνη, Φλώρινα, Αρκαδία), στις επιλέξιμες περιοχές. Η μείωση του ποσού που πρόκειται να λάβουν οι παραγωγοί μέσω του υπομέτρου 13.2.

Οι παραγωγοί αυτοί που λάμβαναν πέρσι 32,40 ευρώ το στρέμμα και δεν ανήκουν σε μειονεκτικές περιοχές, πλέον θα λάβουν 25 ευρώ, βάσει του κοινοτικού κανονισμού.

Δείτε ολόκληρη της πρόσκληση

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Εξισωτική: Νέες περιοχές και ποσά

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.