«Καμπανάκι» για δεκάδες ιδιοκτήτες ακινήτων, καθώς την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία για την κατάθεση των στοιχείων των ατομικών διοικητικών πράξεων στις κατά τόπους Δασικές Υπηρεσίες, για την αναμόρφωση και εκ νέου κατάρτιση των δασικών χαρτών της Κρήτης.

Όπως προκύπτει, δεν θα υπάρξει άλλη παράταση της προθεσμίας που αφορά στη συλλογή των ατομικών διοικητικών πράξεων, που προβλέπονται στο ν.4685/2020, για την αναμόρφωση και εκ νέου κατάρτιση των δασικών χαρτών. Ως εκ τούτου, η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αυτών των στοιχείων στις αρμόδιες Διευθύνσεις Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης είναι η ερχόμενη Δευτέρα 14 του μήνα.

Αυτό προέκυψε από τις επαφές που είχε με την ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας η Συντονίστρια Αποκεντρωμένης Διοίκηση Κρήτης.

Στις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν με την ηγεσία του Υπουργείου και με ειδικούς συνεργάτες, καθώς και σε τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα με τους συντονιστές και τους γενικούς διευθυντές δασών όλων των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας, κυρίαρχο αντικείμενο εργασίας αποτέλεσε η επίσπευση της ολοκλήρωσης των ενεργειών, που βρίσκονται σε εξέλιξη, για την αναμόρφωση και ανάρτηση των δασικών χαρτών.

Τα επιμέρους ζητήματα που συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν είναι ότι δεν θα υπάρξει άλλη παράταση της προθεσμίας που αφορά στη συλλογή των ατομικών διοικητικών πράξεων, που προβλέπονται στο ν.4685/2020, για την αναμόρφωση και εκ νέου κατάρτιση των δασικών χαρτών. Ως εκ τούτου, η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αυτών των στοιχείων στις αρμόδιες Διευθύνσεις Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης είναι η Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020.

Όπως προκύπτει, η Γενική Διεύθυνση Δασών του Υπουργείου έχει συλλέξει όλα τα στοιχεία των πράξεων της διοίκησης, που προβλέπονται στο ν.4685/2020, από τα αρμόδια Υπουργεία και τους φορείς, όπως ο ΟΠΕΚΕΠΕ και, θα αποστείλει άμεσα τα ψηφιοποιημένα αρχεία στις Δασικές Υπηρεσίες για την αναμόρφωση των δασικών χαρτών.

Μέχρι σήμερα έχουν ικανοποιηθεί τα πρώτα αιτήματα οικονομικής ενίσχυσης και των τεσσάρων Διευθύνσεων Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης για δαπάνες εργασιών κατάρτισης, συμπλήρωσης και διόρθωσης των δασικών χαρτών αρμοδιότητας τους ώστε να προχωρήσουν έγκυρα και άμεσα στις ενέργειες αναμόρφωσης και θεώρησης.

viusid agro-βιοδιεγέρτης
Ένας καινοτόμος Βιοδιεγέρτης, για αύξηση ποσότητας και ποιότητας παραγωγής. Για περισσότερα κάνε ΚΛΙΚ εδώ.
AgroPublic | MAX MAGNETIC.LOGO
Η MET Aqua water technologies systems ανταποκρινόμενη στις σημερινές ανάγκες για καθαρό πόσιμο νερό, σας προτείνει σύγχρονα συστήματα επεξεργασίας νερού και συστήματα επεξεργασίας αποβλήτων νέας τεχνολογίας.
AgroPublic | logo olokliro jpg
PREMIUM PRODUCTS – Δείτε περισσότερα εδώ
AgroPublic | 117792816 1652794661542812 9175996160401956341 n
Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Δασικοί Χάρτες: Ποιοι πρέπει να τρέξουν,τη Δευτέρα η προθεσμία

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πληρωμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

NewsLetter

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε το Πολιτική Απορρήτου μας.

bokoslab - agropublic

Πρόσφατα Σχόλια

Άρθρα – Απόψεις

Ειδήσεις, powered by iNews

Συνδεθείτε τώρα!

Εγγραφείτε τώρα!