Σας Καλωσορίζουμε στην νέα ιστοσελίδα μας …


Η AgroPublic.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει έμπιστη , αξιόπιστη και συνεχή ενημέρωση για τα τοπικά αγροτικά νέα και όχι μόνο .


Σκοπός μας η κάλυψη των αγροτικών νέων σε ολόκληρη την Πελοπόννησο και ιδιαίτερα των Νομών Λακωνίας , Αρκαδίας και Μεσσηνίας . Η παροχή ενημέρωσης των τοπικών παραγωγών για τα προϊόντα της περιοχής μας (ελιά-ελαιόλαδο, οινοποιεία , σύκα κλπ.) που αποτελούν τον πλούτο μας, τον πλούτο που κληρονομήθηκε από γενιά σε γενιά .


Με αίσθημα ευθύνης στεκόμαστε δίπλα στους παραγωγούς προσφέροντας τους έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση .
Απευθυνόμαστε στους αγρότες, κτηνοτρόφους , επιστήμονες καθώς και όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τα αγροτικά θέματα .


Όραμα μας είναι να συμβάλλουμε στην παροχή αξιόπιστης και αξιόλογης πληροφόρησης που θα αξιοποιηθεί αναλόγως από τους ενδιαφερόμενους .


Στηρίζουμε τον τόπο μας αναδεικνύοντας τις ομορφιές του , τα μοναδικά τοπικά μας προϊόντα και τους ανθρώπους μας που εργάζονται αδιάκοπα για να παράγεται ο πλούτους αυτός .


Η ύπαρξη ενός τέτοιου ιστότοπου ήταν επιβεβλημένη ανάγκη και η συντακτική ομάδα της AgroPublic κατανοώντας όλες τις τυχόν προκλήσεις και το φόρτο της ευθύνης αναλάβαμε την υλοποίηση μιας τέτοιας ιδέας .


Η στήριξη όλων μας είναι απαραίτητη για την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας .

Σας Ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων,
Η Συντακτική Ομάδα της AgroPublic.gr

AgroPublic

Αγροτικά Νέα της Πελοποννήσου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Translate :