Η agropublic.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει έμπιστη , αξιόπιστη και συνεχή ενημέρωση για τα τοπικά αγροτικά νέα και όχι μόνο .


Σκοπός μας η κάλυψη των αγροτικών νέων σε ολόκληρη την Πελοπόννησο και ιδιαίτερα των Νομών Λακωνίας , Αρκαδίας και Μεσσηνίας . Η παροχή ενημέρωσης των τοπικών παραγωγών για τα προϊόντα της περιοχής μας (ελιά-ελαιόλαδο, οινοποιεία , σύκα κλπ.) που αποτελούν τον πλούτο μας, τον πλούτο που κληρονομήθηκε από γενιά σε γενιά .


Με αίσθημα ευθύνης στεκόμαστε δίπλα στους παραγωγούς προσφέροντας τους έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση .
Απευθυνόμαστε στους αγρότες, κτηνοτρόφους , επιστήμονες καθώς και όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τα αγροτικά θέματα .


Όραμα μας είναι να συμβάλλουμε στην παροχή αξιόπιστης και αξιόλογης πληροφόρησης που θα αξιοποιηθεί αναλόγως από τους ενδιαφερόμενους .


Στηρίζουμε τον τόπο μας αναδεικνύοντας τις ομορφιές του , τα μοναδικά τοπικά μας προϊόντα και τους ανθρώπους μας που εργάζονται αδιάκοπα για να παράγεται ο πλούτους αυτός .


Η ύπαρξη ενός τέτοιου ιστότοπου ήταν επιβεβλημένη ανάγκη και η συντακτική ομάδα της AgroPublic κατανοώντας όλες τις τυχόν προκλήσεις και το φόρτο της ευθύνης αναλάβαμε την υλοποίηση μιας τέτοιας ιδέας .


Η στήριξη όλων μας είναι απαραίτητη για την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας .

Σας Ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων,
Η Συντακτική Ομάδα της agropublic.gr

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Σας Καλωσορίζουμε στην νέα ιστοσελίδα μας …

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πληρωμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

NewsLetter

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε το Πολιτική Απορρήτου μας.

bokoslab - agropublic

Πρόσφατα Σχόλια

Άρθρα – Απόψεις

Ειδήσεις, powered by iNews

Συνδεθείτε τώρα!

Εγγραφείτε τώρα!