“Η τέχνη της Ελιάς” ΑΣ Μεταμόρφωσης Λακωνίας (video)

Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταμόρφωσης from Panagiotis Panaritis on Vimeo.

Ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Μεταμόρφωσης έχει ως στόχο την υποστήριξη των ελαιοπαραγωγών καθώς και την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη τους μέσα από το θεσμό του συνεταιρισμού. 

Έχει αναγνωριστεί ως Οργάνωση Παραγωγών στον τομέα Ελαιολάδου και Επιτραπέζιων Ελιών, και συγκεκριμένα για το προϊόν ελαιόλαδο, και συμμετέχει στην εφαρμογή προγραμμάτων Οργανώσεων Ελαιουργικών Φορέων.

Η OLIVENET, παράγει υψηλής ποιότητας δίχτυα περισυλλογής & πολλαπλών εφαρμογών. Τα δίχτυα κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Σε εγκαταστάσεις με υψηλές τεχνικές προδιαγραφές

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Η Μεταμόρφωση ανήκει στον Δήμο Μονεμβασίας του νομού Λακωνίας. Βρίσκεται 78 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Σπάρτης. Το χωριό είναι χτισμένο στους πρόποδες του βουνού .Κουλοχέρα• στις παρυφές του Πάρνωνα σε υψόμετρο 120 μέτρα και σύμφωνα με την τελευταία απογραφή αριθμεί μόλις 555 κατοίκους.
πριν από το 1961 το χωριό ονομαζόταν Καταβόθρα. Το όνομα αυτό προερχόταν από μια φυσική καταβόθρα που υπάρχει στα όρια του χωριού όπου και καταλήγουν τα νερά της βροχής από όλη την περιοχή. “Επειτα το χωριό μετονομάστηκε σε Μεταμόρφωση με αφορμή την ολοκλήρωση του νέου Ιερού Ναού που φέρει το όνομα •Μεταμόρφωση του Σωτήρος..
Η Μεταμόρφωση έχει να δείξει κι αυτή τη δική της ομορφιά. Από τη μια μεριά. ο όμορφος κάμπος του χωριού με την ποικίλα βλάστηση και από την άλλη το βουνό της Κουλοχέρας που έχει ανακηρυχθεί ως προστατευόμενη περιοχή, είναι πηγές πλούτου και μέρη κατάλληλα για περιπάτους και περισυλλογή.

ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

Το ιδανικό κλίμα της Λακωνίας με τις μέτριες βροχοπτώσεις και την άφθονη ηλιοφάνεια, αποτελούν τις ιδανικές συνθήκες για την καλλιέργεια των δένδρων της ελιάς και τη συντριπτική ποιοτική υπεροχή του Λακωνικού παρθένου ελαιόλαδου.
Ολη η Λακωνία είναι κατάφυτη από ελιές, που με πολύ μεράκι φύτεψαν οι Λάκωνες ήδη από την εποχή της Τουρκοκρατίας. Σήμερα αγναντεύουμε τους ελαιώνες της Λακωνίας με πολύ Θαυμασμό και δέος, αφού μέσα σε αυτούς εμπερικλείεται ο αγώνας, η αγωνία, ο κόπος, ο μόχθος και ο ιδρώτας του άγνωστου Λάκωνα αγρότη.
Το Λακωνικό παρθένο ελαιόλαδο ποιοτικά υπερέχει από όλα τα ελαιόλαδα του ελλαδικού χώρου χωρίς καμμία αμφισβήτηση. Η κάθε καινούργια σοδειά πάντα συμβολίζει τη νέα ζωή, το νέο ξεκίνημα. Το ελαιόλαδο της Λακωνίας αποτελεί το πρώτιστο αγαθό και συνιστά την πηγή ευεργετημάτων και ευτυχίας για τους κατοίκους της.

Ενας καινοτόμος βιοδιεγέρτης | ΚΛΙΚ εδώ για περισσότερα
κλικ εδώ για περισσότερα
viusid agro-βιοδιεγέρτης
Ένας καινοτόμος Βιοδιεγέρτης, για αύξηση ποσότητας και ποιότητας παραγωγής. Για περισσότερα κάνε ΚΛΙΚ εδώ.
Η MET Aqua water technologies systems ανταποκρινόμενη στις σημερινές ανάγκες για καθαρό πόσιμο νερό, σας προτείνει σύγχρονα συστήματα επεξεργασίας νερού και συστήματα επεξεργασίας αποβλήτων νέας τεχνολογίας.
PREMIUM PRODUCTS – Δείτε περισσότερα εδώ

AgroPublic

Αγροτικά Νέα της Πελοποννήσου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Translate :