Skip to content
  • Μελισσοκομία
  • Εχθροί & Ασθένειες μελισσών
  • Μελισσοκομικά Φυτά
  • Top Honey Brands

1ο Διαδικτυακό Φεστιβάλ Μελισσοκομίας

  • Μελισσοκομία
    • Μελισσοκομικές πρακτικές
    • Διατροφική αξία μελιού
    • Μελοσυνταγές
  • Εχθροί & Ασθένειες μελισσών
  • Μελισσοκομικά Φυτά
  • Top Honey Brands
    • Μέλι Ζήν
    • Η Άγρια Μέλισσα
    • Μerάki
    • Karalis Bee Products
    • Passion Honey
    • Beeartist
    • Hatzoglou Bee
    • GeoMellon Premium Cretan Honey
    • Helicon Honey
    • Meliloum
  • Toggle search form
| ggpa scaled

Είκοσι μέλη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών βρίσκονται στο 2% των κορυφαίων επιστημόνων παγκοσμίως

Posted on 4 Ιανουαρίου, 20224 Ιανουαρίου, 2022 By AgroPublic Δεν υπάρχουν σχόλια στο Είκοσι μέλη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών βρίσκονται στο 2% των κορυφαίων επιστημόνων παγκοσμίως

Είκοσι μέλη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών βρίσκονται στο 2% των κορυφαίων επιστημόνων παγκοσμίως.

Είκοσι (20) μέλη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών συγκαταλέγονται και φέτος μεταξύ των κορυφαίων επιστημόνων στον κόσμο, σύμφωνα με την πρόσφατη ταξινόμηση της βιβλιομετρικής μελέτης των Baas J, Boyack K, Ioannidis JPA., (2021) του Stanford University, του εκδοτικού οίκου Elsevier, που δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου 2021 με τίτλο «Updated science-wide author databases of standardized citation indicators”. (https://elsevier.digitalcommonsdata.com/datasets/btchxktzyw/3), όπου περιέχει την ανανεωμένη λίστα κατάταξης με τους πιο σημαντικούς επιστήμονες στον κόσμο σε διάφορους επιστημονικούς τομείς,

Η λίστα αυτή ανακοινώνεται κάθε χρόνο και αξιολογεί την απήχηση του επιστημονικού έργου για περισσότερους από 8.000.000 επιστήμονες ανά τον κόσμο, ταξινομώντας τους σε 22 επιστημονικά πεδία και 176 υποπεδία. Στη λίστα περιλαμβάνονται οι κορυφαίοι 100.000 επιστήμονες παγκοσμίως από όλα τα επιστημονικά πεδία, καθώς και το 2% των κορυφαίων επιστημόνων του επιστημονικού τους υποπεδίου. Η αξιολόγηση βασίζεται στη διεθνή επιστημονική βάση δεδομένων του Scopus και παρουσιάζονται ξεχωριστά δεδομένα για τον συνολικό αντίκτυπο του δημοσιευμένου ερευνητικού έργου των επιστημόνων καθ΄ όλη τη διάρκεια της ακαδημαϊκής τους σταδιοδρομίας και κατά τη διάρκεια του έτους 2020.

Η σπουδαία αυτή διάκριση πιστοποιεί τη διεθνώς αναγνωρισμένη και υψηλού επιπέδου έρευνα που πραγματοποιείται στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αναδεικνύοντάς το ως έναν ξεχωριστό κόμβο δημιουργικότητας και καινοτομίας.

Τα είκοσι μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών που συγκαταλέγονται στη λίστα αναφέρονται στον πίνακα που ακολουθεί με αλφαβητική σειρά και κατανέμονται ως εξής:

επτά (7) από το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου,

πέντε (5) από το Τμήμα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής,

τέσσερα (4) από το Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής,

δύο (2) από το Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής

ένα (1) από το Τμήμα Βιοτεχνολογίας και

ένα (1) από το Γενικό Τμήμα. 

ΟνοματεπώνυμοΤμήμα
Βαλιάντζας Ιωάννης, τέως ΚαθηγητήςΑξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής
Βόντας Ιωάννης, ΚαθηγητήςΕπιστήμης Φυτικής Παραγωγής
Ζαμπέλας Αντώνιος, ΚαθηγητήςΕπιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου
Ζέρβας Γεώργιος, Ομὀτιμος ΚαθηγητήςΕπιστήμης Ζωϊκής Παραγωγής
Καβαλλιεράτος Νικόλαος,Αναπληρωτής ΚαθηγητήςΕπιστήμης Φυτικής Παραγωγής
Κουτίνας Απόστολος,Αναπληρωτής ΚαθηγητήςΕπιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου
Λάμπρου Νικόλαος, ΚαθηγητήςΒιοτεχνολογίας
Μαντάλα Ιωάννα, Αναπληρώτρια ΚαθηγήτριαΕπιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου
Μενεγάκη Αγγελική,Αναπληρώτρια ΚαθηγήτριαΓενικό Τμήμα
Μουντζούρης Κωνσταντίνος, ΚαθηγητήςΕπιστήμης Ζωϊκής Παραγωγής
Μπριασούλης Δημήτρης,Ομότιμος ΚαθηγητήςΑξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής
Νυχάς Γεώργιος-Ιωάννης, ΚαθηγητήςΕπιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου
Πανάγου Ευστάθιος,Αναπληρωτής ΚαθηγητήςΕπιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου
Παπαδάκης Γεώργιος, ΚαθηγητήςΑξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής
Παπανικολάου Σεραφείμ, ΚαθηγητήςΕπιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου
Σάββας Δημήτριος, ΚαθηγητήςΕπιστήμης Φυτικής Παραγωγής
Σκανδάμης Παναγιώτης, ΚαθηγητήςΕπιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου
Σούλης Κωνσταντίνος, Επίκουρος ΚαθηγητήςΑξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής
Τσαντίλη Ελένη, ΚαθηγήτριαΕπιστήμης Φυτικής Παραγωγής
Ψωμιάδης Εμμανουήλ, Επίκουρος ΚαθηγητήςΑξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής
Αγρότης

Πλοήγηση άρθρων

Previous Post: Η Γη μετά το λιώσιμο των πάγων (video)
Next Post: Παντζάρια, ένα πανίσχυρο φυσικό φάρμακο

More Related Articles

| f8ab73976f4e3eefc737d0a7845ab072 XL ΣΕΟ: Δελτίο τρύγου 2021 για την ελληνική επικράτεια Αγρότης
| PROIONTA Οδηγίες για τη συντήρηση χλοοτάπητα Αγρότης
| eyro 4 Τροποποίηση των όρων επιστροφής της Επιστρεπτέας Προκαταβολής Αγρότης
| ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ – ΑΓΡΟΣΤΗΡΙΞΗ Αρθρογραφία
| christmas g5e6142434 1280 1200x803 1 scaled Το AgroPublic σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα Αγρότης
| 1 Βιολογικές καλλιέργειες και αγροπεριβαλλοντικά μέτρα: Πληρώνονται οι παραγωγοί αλλά με σταδιακές πιστώσεις Αγρότης

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα Άρθρα

  • Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
  • Νέα ευρωπαϊκή πλατφόρμα για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
  • Σεμινάριο ΣΘΕΒ με θέμα: Η σύγχρονη κοστολόγηση ως εργαλείο επιχειρηματικών αποφάσεων

Επέλεξε κατηγορία

1ο Tribute Honey

  • Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
  • Νέα ευρωπαϊκή πλατφόρμα για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
  • Σεμινάριο ΣΘΕΒ με θέμα: Η σύγχρονη κοστολόγηση ως εργαλείο επιχειρηματικών αποφάσεων
  • MBA Food & Agribusiness- ΔΠΜΣ Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Γεωργίας Αιτήσεις έως 23/06/2023
  • Ελιά: Εχθροί και ασθένειες – Οδηγίες φυτοπροστασίας

Kατηγορίες

Copyright © 2023 .

Powered by PressBook Green WordPress theme