Το 7Ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ,

ηγετικού φορέα στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα της χώρας, ολοκληρώθηκε σήμερα – για πρώτη φορά διαδικτυακά – με θέμα «H ΚΑΠ στην εποχή της Πράσινης Συμφωνίας : Η ευκαιρία του πράσινου και ψηφιακού μετασχηματισμού για τη βιώσιμη ανάπτυξη της ελληνικής γεωργίας».

Το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας έθεσε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τη μεγάλη πρόκληση και ευκαιρία να ανακτηθεί το χαμένο έδαφος αλλά και να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ελληνικής γεωργίας μέσα από την προώθηση του πράσινου και ψηφιακού μετασχηματισμού, τόσο στο πλαίσιο του εθνικού στρατηγικού σχεδίου της ΚΑΠ όσο και του εθνικού σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε ολόκληρο το συνέδριο όπως και την Ομιλία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας της Gaia Επιχειρείν σχετικά με τις προκλήσεις της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και τις στρατηγικές προτεραιότητες του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, ο Μ.Βορίδης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πληρωμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

NewsLetter

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε το Πολιτική Απορρήτου μας.

bokoslab - agropublic

Πρόσφατα Σχόλια

Άρθρα – Απόψεις

Ειδήσεις, powered by iNews

Συνδεθείτε τώρα!

Εγγραφείτε τώρα!