Ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με την υλοποίηση ενός νέου επιδοτούμενου προγραμμάτος επαγγελματικής εξειδίκευσης στον τομέα της Ανάπτυξης Εξαγωγικών Μονάδων στον κλάδο της Αγροδιατροφής – Βιομηχανίας Τροφίμων πραγματοποιεί ο ΣΕΒΕ- Σύνδεσμος Εξαγωγέων, σήμερα στις 17:00, μέσω της ιστοσελίδας του ΣΕΒΕ (www.seve.gr) και του Επιμελητηρίου Λέσβου (www.lesvos-chamber.com) καθώς και των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης του ΣΕΒΕ.

Το πρόγραμμα, το οποίο υλοποιεί ο ΣΕΒΕ στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» και το οποίο χρηματοδοετείται από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους, απεύθυνεται σε απασχολούμενους στον ιδιωτικό τομέα της Οικονομίας.

Ταυτόχρονα στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα δεδομένα των εξαγωγών στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και οι ευκαιρίες και προοπτικές που δημιουργούνται για την επόμενη περίοδο.

Μέσω της εκδήλωσης επιδιώκεται επιπλέον η δημιουργία δικτύου με σκοπό την διαρκή και έγκυρη ενημέρωση των φορέων για θέματα εξαγωγών, όπως και η διερεύνηση των δυνατοτήτων για ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών με στόχο την ενίσχυση των εξαγωγών.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή εκδήλωση μπορούν να υποβάλουν τη δήλωση συμμετοχής εδώ.

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης για τον κλάδο της Αγροδιατροφής

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.