Βεβαίωση Επαγγελματία Αγρότη με ένα «κλικ».

Αν και η ανακοίνωση του υπουργείου έγινε στις 3 Ιουνίου 2020 στις 11:00 το πρωί, η πλατφόρμα παρέμενε εκτός λειτουργίας μέχρι και σήμερα.

Στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών εξυπηρέτησης των αγροτών, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θέλει να προχωρήσει στην απλούστευση της διαδικασίας έκδοσης βεβαίωσης επαγγελματία αγρότη.

Μέσω της υπηρεσίας αυτής οι αγρότες θα μπορούν να εξυπηρετούνται ψηφιακά, μέσω του υπολογιστή τους ή του κινητού τηλεφώνου τους με ένα «κλικ» μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Σημειώνεται ότι η βεβαίωση που εκδίδεται ψηφιακά δεν χρήζει περαιτέρω επικύρωσης. 
 
Η βεβαίωση ισχύει για την περίοδο από τις 01-01-2020 έως  τις 31-12-2020 με στοιχεία του φορολογικού έτους 2018 και αφορά τους αγρότες για τους οποίους έχουν πραγματοποιηθεί οι προβλεπόμενοι διασταυρωτικοί έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες.  
 
Ο κ. Βορίδης επισημαίνει ότι το Υπουργείο θα συνεχίσει να εργάζεται υπέρ της αναβάθμισης των υπηρεσιών που παρέχονται ηλεκτρονικά προς τους αγρότες στην κατεύθυνση της μετάβασης στη νέα ψηφιακή εποχή που επιχειρεί η Κυβέρνηση.

Αν και η ανακοίνωση του υπουργείου έγινε στις 3 Ιουνίου 2020 στις 11:00 το πρωί, η πλατφόρμα παρέμενε εκτός λειτουργίας μέχρι και σήμερα.

Agro Public

Αγροτικά Νέα της Πελοποννήσου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Translate :