Το κλίμα μας αλλάζει, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Και αυτό προκαλεί δύο πράγματα. Από τη μία πλευρά υπάρχει αυξημένο αβιοτικό στρες με πιο ακραίες μεταβολές στη θερμοκρασία, την ξηρασία και την υπερβολική βροχόπτωση. Και από την άλλη πλευρά, βλέπουμε ότι οι αγρότες αντιμετωπίζουν παράσιτα και ασθένειες που μέχρι τώρα δεν ήταν ιδιαίτερα σημαντικές, αλλά λόγω του μεταβαλλόμενου κλίματος αυξάνονται και απαιτούν μια διαφορετική λύση

Έτσι, για εμάς στον τομέα των σπόρων, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε σε θέση να παραδίδουμε προϊόντα που μπορούν να τα αντιμετωπίσουν καλύτερα. Οι εταιρείες σπόρων θα πρέπει να αλλάξουν ταχύτητα και να αρχίσουν να προσφέρουν κάτι που μπορεί να βοηθήσει τις καλλιέργειες και επομένως τους αγρότες. Όχι μόνο η ανάγκη για καλύτερη γενετική, αλλά και η ανάγκη για καλύτερες τεχνολογίες εφαρμοσμένων σπόρων (SAT) που δίνουν στα φυτά ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Ταυτόχρονα, υπάρχει διαφορετική ρυθμιστική ζήτηση για χαμηλότερη ποσότητα και λιγότερη τοξικότητα. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι το μεγαλύτερο μέρος του χαρτοφυλακίου μας αποτελείται από νέα ενεργά συστατικά που ταιριάζουν απόλυτα σε αυτήν τη μετατόπιση της ζήτησης. Προσφέρουμε προϊόντα με χαμηλότερα ποσοστά χρήσης, χαμηλότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον, πολύ ασφαλή για τους αγρότες, σε χειριστές επεξεργασίας σπόρων και σε ωφέλημα (μικροοργανισμοί ή έντομα χωρίς στόχους). Εκτός αυτού, η εταιρεία μας επενδύει μαζικά για να προσφέρει βιολογικές προσφορές για να μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες μας σε όλες τις ανάγκες τους.

Ένα από τα προϊόντα για τα οποία είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος είναι το LUMIDAPT. Πρόκειται για έναν νέο τύπο οργανικών ορυκτών λιπασμάτων που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τη μεταβολική δραστηριότητα των φυτών, τη φυσιολογία και την αντοχή στο άγχος με προληπτικό τρόπο. Γνωρίζατε ότι αναπτύχθηκε στο διάστημα; Καταπληκτικό να συνειδητοποιώ ότι αυτό το προϊόν προέρχεται από έρευνα σε ένα από τα πιο εχθρικά περιβάλλοντα στη ζωή και προσφέρει τώρα τόσο μεγάλα οφέλη για τα φυτά στη γη.

Αυτή η λύση φέρνει ένα σωρό οφέλη για την εγκατάσταση των καλλιεργειών, όπως ορατά αποτελέσματα πρώιμου σταδίου στη βλάστηση, την ανάπτυξη των ριζών των φυτών και την αντοχή / ύψος των νέων φυτών, που οδηγούν σε πιθανές υψηλότερες αποδόσεις. Ακριβώς για να σας δώσω ένα πρόσφατο παράδειγμα: στις αρχές του 2020, πολλά χωράφια επηρεάστηκαν από μια ασυνήθιστη πολύ κρύα πηγή (πρώιμος παγετός) και εκεί ήταν πιο εύκολο να παρατηρήσετε φυτά που έχουν υποστεί επεξεργασία με το προϊόν μας καθώς οι σπόροι βλαστάνονταν γρηγορότερα και αναρρώθηκαν γρηγορότερα από το άγχος έναντι των μη επεξεργασμένων φυτών. Το 2020 καλλιεργήθηκαν πάνω από 5 εκατομμύρια εκτάρια υβριδικών καλλιεργειών με αυτήν την ολοκαίνουργια επεξεργασία σπόρων διατροφής και ο στόχος μας για το 2021 είναι να φτάσουμε πάνω από 10 εκατομμύρια εκτάρια με αυτήν τη λύση. Γίνεται γρήγορα το νέο πρότυπο για την εγκατάσταση υβριδικών καλλιεργειών.

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Πώς η διαστημική έρευνα βοηθά τους αγρότες στο έδαφος

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πληρωμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

NewsLetter

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε το Πολιτική Απορρήτου μας.

bokoslab - agropublic

Πρόσφατα Σχόλια

Άρθρα – Απόψεις

Ειδήσεις, powered by iNews

Συνδεθείτε τώρα!

Εγγραφείτε τώρα!