Αναλυτικά στο Δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:

Κάνουμε γνωστό ότι σε συνέχεια του υπ’αριθμ.4/13-4-2020 εγγράφου μας με τον τίτλο “Reboot” προξενήθηκε από μέρους του Βουλευτή Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας κου Δαβάκη Αθανασίου αλλά και εκ μέρους του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κου Βερούτη Θεοδώρου συνάντηση με στόχο την συζήτηση επί των θεμάτων που θίγονται στο εν λόγω έγγραφο.


Αποδεχόμενοι την πρόσκληση συναντηθήκαμε και συζητήσαμε όλα τα θέματα που αναφέρονται στο έγγραφό μας διεξοδικά αναλύοντας την υφιστάμενη κατάσταση παρουσιάζοντας την δική μας οπτική γωνία ως των μόνων επαιόντων του τομέα αλλά και προτείνοντας λύσεις που αφορούν στά θέματα που αναλύθηκαν.


Στο πλαίσιο αυτό έγινε σαφές ότι ο ρόλος του Συλλόγου μας είναι επιστημονικός-συμβουλευτικός αλλά και επαγγελματικών δικαιωμάτων με ότι μπορεί αυτό να συνεπάγεται.


Γνωρίσαμε στους δύο κυρίους ότι θα ακολουθήσουν έγγραφα-παρεμβάσεις για κάθε ένα από τους τομείς ενδιαφέροντος της γεωργίας που αναλύονται στο έγγραφο καθώς επίσης και για κάθε ζήτημα αιχμής ανακύπτει και το οποίο επηρεάζει με άμεσο ή έμμεσο τρόπο τόσο την επιστήμη που διακονούμε όσο και τα επαγγελματικά δικαιώματα των μελών μας.
Καταλήξαμε ότι θα υπάρξει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας ώστε να μεταφέρονται οι θέσεις μας τόσο στην Κεντρική, όσο και την Περιφερειακή διοίκηση για περαιτέρω συζήτηση και λήψη αποφάσεων προς την κατεύθυνση της βελτίωσης του Αγροκτηνοτροφικού τομέα.

Τέλος επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε το συνάδελφο και μέλος του συλλόγου μας κ. Μανίκη Ιωάννη ο οποίος πρόθυμος παραχώρησε την αίθουσα συσκέψεων όπου έγινε η συνάντηση στα γραφεία της επιχειρήσεως Μολών Λαβέ Κ. Παλαιολόγου 139 στη Σπάρτη δεδομένου ότι το κτήριο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας είχε σφραγιστεί λόγω υλοποίησης προγραμματισμένης απολύμανσης και συνεπώς δεν ήταν εφικτό η συνάντηση να γίνει εκεί .

Ο Πρόεδρος

Μπουραζάνης Γεώργιος

Ο Γραμματέας

Κωστάκος Χρύσανθος

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Σύλλογος Γεωπόνων Λακωνίας.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πληρωμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

NewsLetter

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε το Πολιτική Απορρήτου μας.

bokoslab - agropublic

Πρόσφατα Σχόλια

Άρθρα – Απόψεις

Ειδήσεις, powered by iNews

Συνδεθείτε τώρα!

Εγγραφείτε τώρα!