Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας και Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτικής Συμμαχίας, Γιώργος Βαρεμένος με ανακοίνωσή του αναφέρθηκε στις αποζημιώσεις των αγροτών της Αιτωλοακαρνανίας που είχαν πληγεί από την κακοκαιρία με την ονομασία «Ιανός».

AgroPublic | g. varemenos 1

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:

«Μηδαμινές είναι οι αποζημιώσεις που έχουν καταλογιστεί από τον ΕΛ.Γ.Α. σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις της Αιτωλοακαρνανίας που είχαν πληγεί από τον «Ιανό».

Ο πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. κ. Λυκουρέντζος μιλώντας για την περίπτωση της Λάρισας έριξε τις ευθύνες στον εκεί ΕΛ.Γ.Α., στον οποίο καταλόγισε αστοχίες, αδυναμίες και αβελτηρίες.

Για την Αιτωλοακαρνανία ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Το να κάνουν οι αγρότες ενστάσεις ενέχει την προοπτική να πέσουν πάλι σε τοίχο αδιαφορίας και να μείνουν τελικά με την ζημιά του δεύτερου παραβόλου που θα πληρώσουν για μια καταστροφή που τείνει να καταλήξει σε αδιέξοδο.

Οι υπεύθυνοι πρέπει να δώσουν μια συγκεκριμένη απάντηση μακριά από την την τακτική της παραπομπής από τον Άννα στον Καϊάφα».

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Γιώργος Βαρεμένος: Άνθρακες οι αποζημιώσεις για τον «Ιανό»

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.