Η Εταιρεία AGK Bio σε συνεργασία με τους Δήμους των πληγέντων περιοχών από δασικές πυρκαγιές, προσφέρει άμεση στήριξη για την οργανωμένη αναδάσωση της ευρύτερης περιοχής με προιόντα θρέψης και λιπάσματα, ώστε να συμβάλει εμπράκτως στην προσπάθεια αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος.

Open photo
Η Εταιρεία

Με μια ομάδα από ικανούς και εξειδικευμένους γεωπόνους, είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε παραγωγού

AgroPublic | agk signature

Σύγχρονες εγκαταστάσεις εξοπλισμένες με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας. Ανανεώνουμε και εξοπλίζουμε συνεχώς τις εγκαταστάσεις παραγωγής και αποθήκευσης των προϊόντων μας που βρίσκονται στη Ριτσώνα (Ευβοίας), με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα και πρότυπα, ώστε να διασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα παρασκευής και συντήρησης των σκευασμάτων που προσφέρουμε.

Το όραμα μας

Προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο χαμηλότερο δυνατό κόστοςΕπιδίωξη της AGK είναι να καταξιωθεί στη συνείδηση των πελατών όχι απλά ως πάροχος λιπασμάτων αλλά ως συνεργάτης που προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και υπηρεσίες που προσαρμόζονται στις δυνατότητες και ανάγκες του κάθε πελάτη, αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία των ιδρυτών της εταιρείας και τη διαρκή έρευνα και τεχνολογική εξέλιξη τόσο της εταιρείας όσο και των προμηθευτών της.

Διάβασε περισσότερα για την AGK Bio εδώ:

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Η AGK Bio προσφέρει άμεση στήριξη για αναδάσωση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρθρα – Απόψεις

GAIOPTIMA